Demersurile ce trebuie facute intr-un moment trist – inmormantarea

Publicat pe 5 Septembrie 2019
Datorita orientarii religioase a fiecaruia, a influentelor occidentale sau poate doar din cauza traditiei, inmormantarea prevede demersuri, bine intiparite in mintea publicului roman. Acestea nu trebuie omise pentru ca defunctului sa ii fie bine pe lumea cealalta.

Datorita orientarii religioase a fiecaruia, a influentelor occidentale sau poate doar din cauza traditiei, inmormantarea prevede demersuri, bine intiparite in mintea publicului roman. Acestea nu trebuie omise pentru ca defunctului sa ii fie bine pe lumea cealalta.

Vorbind din punct de vedere moral, o inmormantare e o lovitura grea in inima familiei aflate in acest impas. O astfel de veste vine pe nepregatite, nu tine cont de ora, de zi sau de noapte. Intr-o astfel de situatie, familia trebuie sa isi adune fortele si sa pregateasca toate cele ce se cuvin la o inmormantare.

De unde incepe totul

Avand in vedere ca tot ce isi doreste familia in acel moment este sa petreaca mai mult timp cu defunctul, indicat ar fi sa se apeleze la o firma de servicii funerare. Adysim, servicii funerare complete in Bucuresti, este firma ce vine in ajutorul bucurestenilor in astfel de momente triste.

1. Eliberarea actelor aferente inmormantarii

Pana la eliberarea certificatului de deces, familia trebuie sa ii solicite medicului de familie examinarea defunctului. Dupa ce acest proces de constatare este finalizat, medicul legist poate elibera certificatul conform cauzei decesului.

Pe langa certificatul de deces, dupa constatare, trebuie eliberate, si adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela de la sanepid, intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare si nu numai.

2. Cumpararea sicriului

Este unul dintre pasii ce se impune a fi realizat prioritar. Dupa cum prevede religia crestina, exista 3 zile de priveghere ce trebuie sa inceapa in cel mai scurt timp. Astfel, pentru ca totul sa fie pus la punct in cel mai scurt timp, familiile indoliate pot apela la Adysim.

Acolo vor gasi sicrie atat din stejar, fag, plop, brad si nu numai, la preturi accesibile oricui. Se mentioneaza ca sicriul trebuie ales cu atentie – scopul lui este de a sustine greutatea defunctului pe toata perioada privegherii.

3. Imbalsamarea si toaletarea

Alte doua operatiuni ce se impun a fi facute sunt imbalsamarea si toaletarea, acolo unde este cazul. Mai ales pe timp de vara, datorita temperaturilor ridicate, defunctul poate emana un miros insuportabil. De aceea este indicata si impusa imbalsamarea pentru a nu avea aceste de probleme. Adysim ofera si astfel de servicii realizate de personal specializat.

Toaletarea este destinata, mai cu seama, persoanelor ce au suferit o moarte tragica – in urma unui accident, arsuri puternice sau multe alte posibilitati. Toaletarea trebuie facuta doar de personal specializat pentru un rezultat asa cum trebuie.

Accesoriile – rolul lumanarilor in cadrul inmormantarii

Este doar o obisnuinta pentru unii sa aprinda lumanari la o inmormantare. Aceasta operatiune are radacini bine infipte in religia crestina. Flacara acestora are rolul de a-l calauzi pe defunct spre rai.

De la o inmormantare nu pot lipsi nici coroanele si florile – un ultim mesaj transmis intr-o maniera discreta. Aceastea sunt lucrurile ce mentin vie amintirea celui ce a fost tata, mama, sora, prieten drag.

Pentru o inmormantare cat mai discreta, corecta si fara evenimente neplacute, Adysim sta la dispozitia familiilor indoliate cu servicii complete.

Domenii: New Media

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →