Demonstrat prin rezultate!

Publicat pe 30 Aprilie 2021
O mașină de spălat vase Gorenje fabricată în UE este mult mai eficientă decât spălarea manuală a vaselor.

Demonstrat prin rezultate: O mașină de spălat vase Gorenje fabricată în UE este mult mai eficientă decât spălarea manuală a vaselor

Ce este mai eficient: spălarea manuală a vaselor sau utilizarea unei mașini de spălat vase? Răspunsurile diferă. Cineva care trebuie să spele zilnic câte 10 sau mai multe seturi de vase nu poate și nu va dori să-și imagineze vreodată viața de zi cu zi fără o mașină de spălat vase pe care să se poată baza. În timp ce cineva care utilizează doar câteva vase pe zi ar putea crede că o mașină de spălat vase nu prea își are rostul. Dar oare chiar așa stau lucrurile?

Un studiu privind mașinile de spălat vase, desfășurat de către asociațiile consumatorilor din Europa, membre ale ICRT (International Consumer Research and Testing Ltd.) a adresat exact această întrebare: ce este mai eficient, spălarea manuală a vaselor sau mașina de spălat vase? Au testat 155 mașini de spălat vase ale unor mărci renumite și le-au comparat împărțindu-le în categorii, fiecare dintre acestea fiind relevantă pentru calitatea generală a experienței utilizatorului și gradul de simplitate a utilizării.

Cea mai importantă categorie de testare a fost eficiența spălării. Pe lângă cantitățile substanțiale de vase spălate, studiul a mai arătat și că dintre toate cele 155 modele care au fost testate, mașina de spălat Gorenje SmartFlex fabricată în UE este cea mai eficientă mașină de spălat vase. 

Gorenje SmartFlex se remarcă printr-o gamă de soluții avansate ce simplifică viața de zi cu zi într-o locuință modernă și care permit utilizatorului să se concentreze pe lucrurile mai importante ale vieții. Printre aceste soluții se numără: programul automat care adaptează procesul de spălare a vaselor în funcție de gradul de murdărie, spălându-le perfect, și funcția SpeedWash, care oferă varianta unui program mai scurt de spălare și astfel, o modalitate mai rapidă de a obține vase impecabile în doar 15 minute. DETALII

De asemenea, modul rapid și intensiv de spălare QuickIntensive reduce semnificativ timpul și atenția care sunt investite în spălarea vaselor, fiindcă durează doar 90 de minute să spălați și să uscați o încărcătură întreagă de vase. Acest lucru o face mai rapidă și mai eficientă și în același timp, mașina consumă mult mai puțină apă și energie comparativ cu spălarea manuală a aceleiași cantități de vase. Toate acestea sunt alimentate și posibile datorită motorului InverterPower Drive care funcționează fără perii, eliminând riscul de uzare și de rupere a acestora, și contribuind astfel la rezultate de spălare mai bune. Mai mult decât atât, mașina de spălat vase Gorenje SmartFlex este și o soluție mai ecologică, chiar și pentru cei care utilizează doar câteva vase pe zi.

Datorită tehnologiei inovatoare IonTech, mașina funcționează pe baza principiului procesului natural de ionizare, îndepărtând orice mirosuri fără a utiliza substanțe artificiale. În acest fel, va fi mai confortabil să așteptați până adunați o încărcătură întreagă, fiindcă mirosul va rămâne proaspăt chiar și dacă mașina va fi plină de vase murdare pentru un timp mai îndelungat. Pentru mai multe informații despre noua generație de mașini de spălat vase Gorenje SmartFlex, vă rugăm accesați site-ul nostru la www.gorenje.ro.

Domenii: Retail

SC Gorenje Romania SRL

Gorenje, producatorul celor mai inovatoare produse electrocasnice, in materie de design, din lume! Infiintat acum 70 de ani, Grupul Gorenje este unul dintre cei mai mari producatori de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!