Denimul, o preferinta a barbatilor de asemenea - ce colectii propune B Mall

Publicat pe 10 Iunie 2019
Pentru cei care cred ca jeansii sunt o alegere potrivita indiferent de cadru, iata ca B Mall, un mall in varianta online, magazin multibrand vine cu varietate la aceasta categorie de articole vestimentare. Exista o indelunga moda a jeansilor ce se pare ca are continuitate, dat fiind ca exista si motive pentru asta, unul dintre acestea fiind modelele atractive propuse in colectiile de la mari branduri.

Versace, Armani sau Calvin Klein sunt cateva dintre numele de reper pe nisa aceasta, blugi pentru barbati de la aceste branduri regasindu-se de asemenea in optiunile de la B Mall. Pe acelasi principiu al varietatii de branduri sunt si croiurile si designul blugilor.

Alegeri clasice

Exista desigur o idee preconceputa conform careia barbatii sunt adeptii simplitatii si in materie de jeans ii prefera pe cei drepti, clasici, de culoare inchisa. Intr-o oarecare masura este adevarat, dar nu este un compromis. Jeansii de culoare inchisa sunt versatili si cu o astfel de alegere barbatii nu pot da gres. In plus, isi creeaza si un look sofisticat cu un minim de efort.

Purtati cu un tricou polo, cu sneakersi, cu mocasini, cu o camasa, de fiecare data acest tip de jeans sunt o optiune de luat in seama. Nu sunt insa singurii preferati de catre barbati si femei deopotriva, pentru ca ei ii poarta si ele ii admira.

La polul opus, jeansii albi sunt deosebiti. Cati dintre barbati au insa curajul sa ii poarte? Ce ii retine pe unii se refera la faptul ca sunt pretentiosi si ca albul poate crea iluzia de marire optica. Cu alte cuvinte purtatorul trebuie sa aiba o silueta de care este multumit, sa isi asorteze jeansii albi la o tinua all white si sa aiba incredere totala in imaginea sa. Totusi este simpla, dar iata cat efect poate avea o pereche de jeansi!

Jeans cu taieturi

Acele modele moderne de jeans nu cu au cum sa nu atraga toate privirile. Taieturile, mai mici sau mai extinse, sunt un stil popular. Barbatii pot purta astfel de modele fara sa isi compromita imaginea. Cu alte cuvinte, discretia este cuvant de ordine. Taieturile trebuie sa fie doar detalii, nu design extins. Cu un aer usor rebel, dar minimalist, jeansii cu taieturi sunt practic un must have in garderoba celor cu gusturi moderne.

De asemenea, blugii cu tiv intors fac senzatie. Sunt varianta masculina a jeansilor care lasa gleznele la vedere asa cum vedem adesea in cazul femeilor. Sunt moderni si confortabili, sunt in pas cu trendurile si pot fi mixati in fel si chip. Atentie, nu trebuie neaparat sa lase piciorul gol la vedere si sa fie acei jeansi mulati.

La B Mall oricare ar fi preferinta pentru jeansi colectiile sunt atat de generoase incat cuprind modele clasice sau moderne. In variantele lor simple sunt recomandate alegerile ce tin de blugi usor de integrat la orice tinuta, in timp ce jeansii in culori deschise si cu modele sunt aparitii fresh, casual si stilate pentru barbatii care se definesc astfel.

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →