DentaGo asigura cele mai bune servicii de stomatologie pentru copii

Publicat pe 18 Decembrie 2019
La DentaGo, parintii nu isi aduc copiii doar atunci cand este absolut necesar si se impune, ci si pentru examinari de rutina, in ideea in care atunci cand vor fi adusi pentru tratament, celor mici sa nu le fie teama.

Dentago.ro reprezinta cartea de vizita in online a unitatii medicale care asigura servicii de stomatologie pentru copii in sector 6 si, bineinteles, servicii dedicate pentru adulti in aceeasi clinica. Oferind servicii pentru copii si adulti de cea mai buna calitate, medicii stomatologi au reusit sa aduca numele clinicii pe care o reprezinta  in topul celor mai bune din Bucuresti si din tara.

Un alt aspect important tine de faptul ca la Dentago.ro se lucreaza doar cu tehnologie de ultima generatie, indiferent ca este vorba despre endodontie, estetica dentara, implanturi dentare, ortodontie, parodontologie, pedodontie, profilaxie, protetica, radiologie, sigilari dentare sau urgente stomatologice.

Prima vizita la clinica stomatologica DentaGo

Cand in discutie intra un subiect ce tine de stomatologie pentru copii in sector 6, Bucuresti, in mod evident clinica Dentago se impune mentionata. Dincolo de faptul ca medicii sunt foarte bine pregatiti si aplica cel mai bun tratament in functie de nevoi specifice, sunt si foarte apropiati de micii pacienti pe care ii incurajeaza sa aiba grija de igiena dintisorilor inca de cand sunt foarte mici. Mai mult, in timpul vizitei periodice, acestia urmaresc sa elimine frica micutilor, examinandu-le dintii chiar si in timp ce se joaca impreuna.  

La DentaGo, parintii nu isi aduc copiii doar atunci cand este absolut necesar si se impune, ci si pentru examinari de rutina, in ideea in care atunci cand vor fi adusi pentru tratament, celor mici sa nu le fie teama. Medicii pedodonti au in vedere ca micutii sa perceapa si aplicarea tratamentului precum o joaca. Acestia actioneaza cu rabdare si le explica celor mici etapele procedurilor executate, in ideea de a-i linisti.

Mai mult, pedodontii de la Dentago le recomanda parintilor sa le explice de ce este necesar sa mearga la dentist si ce presupune, de fapt, consultul dentar. Sa le elimine temerile prin vizionarea unor desene animate care au ca subiect prima vizita la cabinetul stomatologic. In cadrul cabinetului, aceasta abordare va continua, prin faptul ca in timpul primei vizite, copilul va avea ocazia sa-si faca noi prieteni – doamna albinuta si domnul bondarel fiind intre cei mai importanti.

Nu in ultimul rand, pedodontii le recomanda parintilor sa ia si jucaria preferata a copilului atunci cand merg la cabinet. Avand ceva familiar la indemana, copilul se va simti in siguranta.

Vizitele la cabinetul stomatologic continua si dupa aparitia dintilor permanenti

Primii dinti permanenti apar pe la varsta de 6-7 ani. Dintii de lapte cad de regula singuri, cu atat mai mult daca sunt ajutati – prin consumul unor fructe sau legume solide, de exemplu. In cazul in care dintisorul de lapte se incapataneaza sa cada, desi cel permanent a aparut, stomatologii de la Dentago pot interveni sa rezolve problema. Tot in aceasta perioada medicii stomatologi le vor explica copiilor cum se realizeaza in mod eficient igiena dintilor.

Este important de stiut ca parintii vor gasi rezolvare la problemele dentare cu care se confrunta copiii lor, indiferent de tipul acestora. Tehnologia existenta in cabinete si experienta medicilor fac echipa buna, ceea ce inseamna ca micutii vor primi cea mai buna ingrijire.

Domenii: Farma

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →