Dental Premier, clinica stomatologica unde implantul dentar este finalizat in 24 h!

Publicat pe 24 Martie 2020
Calitatea vietii este puternic influentata de dintii lipsa, iar asta o resimt cei care se confrunta cu o astfel de situatie. Vorbim despre defectele de fonatie care apar, despre estetica fetei care are de suferit, de modul cum este influentata functia de masticatie si lista de inconveniente continua astfel.

Dental Premier este clinica stomatologica unde astfel de probleme ce vizeaza cavitatea bucala isi gasesc o rezolvare profesionala, cu efecte de durata. Este vorba despre implantul dentar Bredent, realizat de medici specialisti, ce detin certificari internationale. Care sunt avantajele practice ale unei astfel de interventii, finalizata cu succes in cel mult 24 h, dar si alte detalii de interes pentru potentiali pacienti se regasesc pe dentalpremier.ro. Cateva mentiuni in acest sens ne sunt impartasite mai departe de specialistii clinicii.  

Implantul dentar Bredent, in 24 h la Dental Premier

In cadrul acestui Centru de Excelenta Dentsply SIRONA - liderul mondial in tehnologie dentara, interventiile de implanturi dentare sunt fara durere si cu vindecare accelerata, cu ajutorul tehnologiei PRGF®-ENDORET®. Succesul tratamentului este asigurat atat de aparatura de specialitate, cat si de experienta medicilor.

Implant dentar in 24 h inseamna implant cu incarcare imediata, adica in aceeasi zi implantul se poate incarca cu lucrari dentare sau, dupa caz cu coroane provizorii fixe. Cat dureaza tratamentul, pacientul poate manca normal si poate zambi natural. Lucrarile definitive fixe, realizate din portelan, compozit, zirconiu sau alte astfel de materiale se vor realiza la o distanta de 2 -6 luni, dupa caz.

Ce inseamna practic un astfel de implant dentar pentru pacient? Vorbim despre avantaje directe precum senzatia de dinti naturali, posibilitatea de a evita slefuirea dintilor alaturati care sunt sanatosi, redobandirea functiei de masticatie, aspect estetic imbunatatit al fetei si zambetului implicit, confort fizic si psihologic, eliminarea defectelor de fonatie, a problemelor gastrice.

Un implant dentar de calitate este un implant care rezista in timp, mai ales cand la baza are materiale premium, tehnologia folosita este premium, iar mana medicilor este experimentata. Toate aceste trei ingrediente sunt caracteristicile serviciilor disponibile la Clinica Dental Premier din Bucuresti, la care publicul apeleaza cu incredere pentru implanturi dentare durabile. 

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →