Dental Premier - Experti in implantologie si chirurgie dento-alveolara!

Publicat pe 23 Ianuarie 2020
Serviciile de implantologie dentara sunt mai populare ca oricand, iar asta se datoreaza mai ales tehnicilor inovative prin care se pot realiza astazi. Oricine are unul sau mai multi dinti lipsa imbratiseaza astazi cu interes ideea de a beneficia de un implant dentar rapid, mai ales ca este o procedura lipsita de durere.

Serviciile de implantologie dentara sunt mai populare ca oricand, iar asta se datoreaza mai ales tehnicilor inovative prin care se pot realiza astazi. Oricine are unul sau mai multi dinti lipsa imbratiseaza astazi cu interes ideea de a beneficia de un implant dentar rapid, mai ales ca este o procedura lipsita de durere.

Cu posibilitatea de a fi realizat in maxim 24 de ore - implant propriu zis si lucrare provizorie fixa - un astfel de serviciu este prestat frecvent cu succes in cadrul Clinicii Dentar Premier din Bucuresti. Intr-o lume a vitezei in care fiecare pretuieste fiecare secunda, implantul rapid reprezinta o solutie avantajoasa de recuperare a unui zambet complet.

Rapid si lipsit de durere - implantul dentar la Dental Premier

Are rolul de a inlocui radacina dintelui natural si prezinta o rezistenta sporita. Implantul dentar consta in introducerea unei piese din titan in general, dar poate fi si zirconiu ori alte materiale biocompatibile, acoperit apoi de o lucrare fixa (coroana dentara).

Dental Premier este un reper pentru bucuresteni nu numai cand vine vorba despre nevoia de a beneficia de un implant dentar rapid datorita pregatirii si experientei medicilor implantologi, dar si a aparaturii High Tech Dentistry si a tehnologiilor performante utilizate, clinica fiind Centru de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara.

In cadrul clinicii, implanturile pot fi imediat incarcate cu coroane provizorii fixe, respectiv lucrare dentara, ce permit masticatia normala in decursul tratamentului. Dupa o perioada de circa 2 luni pentru restaurarile partiale si circa 4-6 luni pentru restaurarile dentare totale, se folosete compozit, zirconiu, portelan sau ceramica presata VIP pentru a realiza lucrarile definitive fixe. Acestea se vor simti si vor arata exact ca dintii naturali, nimeni neputand sa-si dea seama ca aveti dinti ficsi pe implanturi dentare.

Lucrarile de implantologie efectuate aici vin cu siguranta ca totul va decurge sub supravegherea specialistilor, care de altfel le si realizeaza, medici care detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent. Increderea publicului care ia in considerare o astfel de interventie este consolidata si de miile de implanturi dentare inserate si de restaurarile totale realizate cu succes pana in prezent de echipa Dental Premier. Acestea includ si acele lucrari complexe care au necesitat pregatirea terenului osos prin sinus lifting, augmentari si aditii de os.

Despre etapele pas cu pas ale unei astfel de proceduri pot afla cei interesati de pe pagina oficiala a clinicii - www.dentalpremier.ro. Motivele pentru care o astfel de tehnica este in atentia publicului astazi sunt numeroase. Senzatia unor dinti naturali, a unui zambet de asemenea natural, recapatarea functiei de masticatie si cresterea calitatii vietii sociale sunt doar cateva dintre acestea. Oricine isi poate redobandi confortul fizic de altadata cu ajutorul implantului dentar rapid, realizat cu succes astazi la Dental Premier, in Bucuresti.

Domenii: Farma

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →