Dental Progress – clinica stomatologica din Bucuresti pentru care performanta actului medical conteaza!

Publicat pe 18 Decembrie 2019
Tehnologia utilizata in clinica stomatologica din Bucuresti, Dental Progress, asigura eficienta oricarui tratament si succesul garantat al acestuia.

DentalProgress.ro este locul pe care il viziteaza frecvent toti cei care isi doresc sa ajunga la o clinica stomatologica in Bucuresti, pentru a primi cel mai bun tratament pentru problemele dentare cu care se confrunta.  

Clinica Dental Progress este numita de catre foarte multi pacienti, clinica vedetelor, insa aceasta sintagma nu ar trebui interpretata in stricto sensu. Este foarte adevarat, vedetele care aleg sa i se adreseze cand le sunt necesare servicii medicale de specialitate sunt numeroase, insa acest aspect nu limiteaza venirea la clinica a tuturor celor care isi doresc o sanatate orala foarte buna. Dimpotriva, faptul ca persoane aflate in lumina reflectoarelor, prefera aceasta clinica, sustine eficienta si nivelul ridicat al serviciilor primite, la preturi accesibile.

Clinica stomatologica din Bucuresti asigura o varietate de servicii

La Dental Progress ajung persoane care se confrunta cu edentatie totala sau partiala, persoane care au nevoie de odontoterapie si ortodontie, interventii chirurgicale, implant dentar, servicii de pedodontie sau protetica dentara. Ajung de asemenea, persoane carora li se asigura tratamente pentru estetica dentara. 

Tehnologia cu care se lucreaza face diferenta

Listarea serviciilor nu este una exhaustiva, insa este important sa se noteze ca orice tratament primit in clinica stomatologica din Bucuresti, este recomandat in ideea in care medicii urmaresc sa obtina cele mai bune rezultate.

Ce sustine aceasta afirmatie? Dincolo de numarul mare de pacienti multumiti, dorinta medicilor de a veni in sprijinul acestora, inclusiv cu tehnici inedite, inventate indoors si preluate la nivel international de medici stomatologi renumiti. Concret, este vorba despre un instrument cu ajutorul caruia se recolteaza grefe gingivale si despre snake technique, o tehnica foarte utila pentru imbunatatirea calitatii tesuturilor din  jurul implanturilor.

Tehnologia utilizata in clinica stomatologica din Bucuresti, Dental Progress, asigura eficienta oricarui tratament si succesul garantat al acestuia. In principiu, este vorba despre:

− ansambluri dentare de ultima generatie, care asigura confortul maxim al pacientului;

− sistem computerizat pentru monitorizarea sterilizarii;

− truse de consultatie ambalate in vid si desigilate doar in prezenta pacientilor;

− camera intraorala face posibil ca dantura sa fie vizibila pe un monitor in timp real;

− aparatul Apex Fix determina ca tratamentul de canal sa se realizeze cu maxima precizie si nu “orbeste”;

− spectrofometrul Easy Shade elimina diferentele de culoare dintre dintii naturali si cei artificiali;

− Air Flow, un aparat absolut util, pentru ca ii ajuta pe medici sa curete si in zonele greu accesibile;

− Brite Smile, aparat care imbunatateste cu pana la 8-10 nuante, culoarea dintilor, in doar 60 de minute;

− din suita tehnologica a clinicii dentare din Bucuresti, nu putea sa lipseasca Port-X II, primul aparat roentgen dentar fara fir.

Calitatea umana a stomatologilor de la Dental Progress, orientarea acestora catre problemele pacientilor, profesionalismul si experienta cu care trateaza fiecare caz, in tandem cu tehnologia de ultima generatie de care dispun, fac posibil ca actul medical sa atinga performante de nivel international. Toate aceste elemente sunt ingredientele succesului de care clinica Dental Progress se bucura in prezent. 

Domenii: Farma

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →