Deschidere showroom & service JUST MOTORS

Publicat pe 3 August 2016
Just Motors, dealer autorizat Yamaha, Suzuki si Kymco îşi deschide porţile primului centru moto propriu din Bucureşti.

Localizat in partea de sud a orasului, zona aflata in plina expansiune, Just Motors pune la dispozitia clientilor sai un centru moto complet, cuprinzand un showroom de peste 120 mp, atelier service si mai ales servicii si asistenta la nivelul celor mai indraznete aspiratii ale pietei auto.

Pe langa cele trei marci renumite, in showroom-ul Just Motors sunt disponibile sau pot fi comandate produse din cunoscuta retea Louis (louis.de), precum si alte echipamente apreciate, ca IXS, Shark, Shima, Mugenrace, Bering, iar lista nu se opreste aici.

Just Motors isi propune sa devina prima alegere a oricarui motociclist, incepator sau experimentat, de la motocicleta pana la cel mai mic detaliu de intretinere, de la echipamnetul de baza pana la siguranta fara compromisuri.

Un "one-stop-shop" pentru motocicleta si motociclist.

Just Motors poate fi gasit cu usurinta in str. Turnu Magurele nr. 270 D, sector 4, la parterul Cavar Center. Pentru detalii si localizare, va rugam sa accesati www.justmotors.ro sau www.facebook.com/justmotors.ro .

Incepand din 3 August 2016, vom fi aici pentru ca mersul pe motocicleta sa fie intotdeauna o bucurie.

Just Live, Feel, Ride!

Domenii: Auto

SC JUST MOTORS SRL

Just Motors este cel mai nou dealership moto din Bucuresti si iti aduce aproape unele dintre cele mai apreciate marci in Romania: Yamaha si Suzuki si Kymco.Suntem in crestere si vrem sa fim...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!