Descoperă saloane de înfrumusețare prin Stailer

Publicat pe 7 Martie 2022
Îți dorești să mergi la un salon, însă din cauza numărului lor mare nu știi pe care să îl alegi? E simplu!

Îți dorești să mergi la un salon, însă din cauza numărului lor mare nu știi pe care să îl alegi? E simplu! Descoperă saloane de înfrumusețare prin Stailer și alege-l pe cel care se potrivește mai bine nevoilor tale. Vei cunoaște toate informațiile necesare înainte de a te programa.

Stailer este o platformă ideală pentru clienții care vor să economisească timp, care vor să meargă la un alt salon în afara celui pe care îl frecventau și cei care își doresc să facă prima vizită într-un astfel de centru. În doar câțiva pași te poți programa online la unul dintre cele maie bune saloane de înfrumusețare din zona ta. Poți face o programare la salon cu Stailer, fără să te deplasezi din confortul casei sau dintr-un alt loc.

Află toate informațiile necesare despre salonul preferat

Pe platforma Stailer poți descoperi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te programa la un salon. În dreptul fiecărui rezultat (stilist sau salon) sunt afișate informații precum prețul serviciului solicitat, durata acestuia, ce alte servicii mai pot fi oferite în cadrul salonului, care este programul acestuia, recenziile clienților, zona în care se află și fotografii cu lucrările hairstyliștilor.

Același lucru se întâmplă și pe aplicație, acolo unde vei putea să te programezi și mai repede. Vezi aplicatia Stailer pentru programari, prin descărcarea ei de pe App Store, App Gallery sau Google Play. Aplicația este gratuită, iar programările se fac tot în mod gratuit.

Prin intermediul acesteia, vei avea posibilitatea de a consulta harta interactivă care te ajută să găsești mai repede un salon aproape de tine. Această funcție folosește locația ta și generează automat toate saloanele înscrise pe platformă care sunt mai aproape de tine.

Reprogramează-te oricând la hairstylistul obișnuit

Aplicația Stailer stochează toate programările efectuate în contul tău. Acestea vor putea fi folosite atunci când mergi la întreținerea lookului. De exemplu, când te programezi la manichiură sau la pensat și mergi periodic, nu mai trebuie să faci din nou toți pașii pentru programare. Doar folosești butonul corespunzător pentru reprogramare, apoi mergi la salon.

Spune-ți părerea despre experiența ta la salon! La fiecare salon sau stilist la care mergi poți să lași o recenzie pe aplicație sau pe platformă. În acest fel, vei putea ajuta și tu alți clienți care vor să aleagă un salon potrivit.

Stailer este o aplicație extrem de utilă pentru persoanele de toate tipurile și permite efectuarea unei programări și pentru o altă persoană. Tot ce trebuie să faci este să îi specifici numărul de telefon pe platformă sau pe aplicație, iar ea va fi notificată printr-un mesaj text. De asemenea, poți găsi centre de înfrumusețare care oferă servicii pentru bărbați și femei, oferindu-le posibilitatea de a se programa împreună la același salon.

Platforma este prietenoasă și ușor de folosit, iar dacă nu te descurci să te programezi poți consulta ghidul video. Tot pe site ai la dispoziție și întrebările frecvente, live chat-ul sau adresa de e-mail support@stailer.ro. Le poți utiliza pe toate pentru a afla răspunsul la nelămuririle tale.

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!