Descopera cele mai potrivite tipuri de baterii pentru bucataria ta

Publicat pe 3 Octombrie 2018
Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa fie accesorizata cu elemente fine, usor elegante.

Intotdeauana acestea sunt alese in functie de buget, iar atunci cand vine vorba de o baterie chiuveta bucatarie, romanii o aleg de cele mai multe ori pe cea mai ieftina. Nu e de mirare ca dupa 1 – 2 ani este nevoie sa o schimbam.

Incearca ceva diferit

Pentru aceia care aleg calitatea si design-ul produsului, magazinul de produse sanitate propun cateva modele de baterii pentru chiuveta din bucatarie. Preturile acestor produse variaza, de la 200-300 de lei pana la cateva mii de lei . Veti identifica in cataloagele acestor magazine baterii bucatarie cu pipa joasa sau inalta, baterii bucatarie cu dus, baterii bucatarie cu filtru si baterii bucatarie cu boiler incorporat .

Fiecare gama de baterii bucatarie este potrivita pentru un anumit tip de chiuveta, de spatiu, si prezinta diverse avantaje.

Alege bateria potrivita pentru bucataria ta

Pentru bucatariile mici, de apartament, cele mai utile baterii pentru chiuveta sunt cele joase. Acestea vin cu o garantie de pana la 5 ani, au design simplu si o suprafata cromata.

Bateriile cu pipa inalta sunt potrivite locuintelor in care sunt mai multi membri. Aceste tipuri de obiecte sanitare vin dotate cu tehnologia SilkMove ce permite o manevrabilitate mult mai usoara.

Indiferent de tipul de apartament,cele mai recomandate baterii chiuveta bucatarie sunt cele cu filtru de apa incorporat. Apa ce trece prin conducte, robinet si in final in paharele romanilor este o apa plina de clor si nitrati, fiind daunatoare pentru sanatate. Procesul de filtrare cu ajutorul unei astfel de chiuvete ar elimina germenii, impuritatile si alte bacterii, lansand in urma o apa pura, ce poate fi consumata fara probleme.

Pentru cei care intamplina probleme cu apa calda la chiuveta din bucatarie, solutia vine direct de la producatorii de obiecte sanitare de lux: o baterie chiuveta dotata cu boiler. Astfel, vei avea apa fierbinte la discretie, la orice ora din zi si din noapte .Poti oricand sa savurezi o ceasca de ceai fierbinte sau sa sterilizezi diferite obiecte .

Unde se gasesc baterii de bucatarie moderne?

De-acum, cu ajutorul celor de la Baterii-lux.ro poti avea parte de baterii chiuveta bucatarie de calitate, care iti satisfac toate solicitarile in privinta apei curente. Magazinul Baterii-lux.ro este specializat in obiecte sanitare marca Grohe, atat pentru bucatarie cat si pentru baie .

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unei baterii chiuveta bucataria de lux este sa plasezi o comanda pe site-ul magazinului www.baterii-lux.ro sau la numarul de telefon 0721 482 871 . Sediul magazinului este localizat pe Str. Cap. Gheorghe Ion, nr. 11, Bucuresti. Pe site vei gasi nenumarate informatii cu privire la oferta disponibila si la cele mai noi produse de pe piata. Poti alege din gama variata de baterii ce e mai potrivit pentru tine si pentru locuinta ta.

Pentru sugestii referitoare la produse sau serviciile pe care le presteaza compania trimite un email la adresa office@baterii-lux.ro . Fii mereu la curent cu ultimile produse marca Grohe, aboneaza-te acum aici si vei avea parte de suport din partea echipei 24 de ore din 24, 7 zile din 7 .


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →