Descoperă cu Hosterion noua frontieră a hosting-ului

Publicat pe 15 Noiembrie 2016
Trafic nelimitat, asistență tehnică, prețuri accesibile, uptime 99,9% și migrare gratuită. Doar câteva dintre promisiunile brandului Hosterion.

În urma unui proces de rebranding, compania Elvsoft, fondată în anul 2004 în Cluj-Napoca, a devenit Hosterion. Noua poziționare vine ca o confirmare a statutului ocupat în topul companiilor independente de web hosting din România (locul 3, conform cifrei de afaceri din 2015 - 700,000 EUR) și ca rezultat al experienței de peste 12 ani în acest domeniu.

Țintind către un mediu internațional, brandul își propune să aducă clienții naționali și internaționali într-un viitor intergalactic sigur, avansat și securizat. Care sunt elementele care vor ajuta la atingerea acestui scop? 

Certificate SSL gratuite 

Securizarea informațiilor transmise pe internet, a datelor și tranzacțiilor a devenit o cerință obligatorie pentru mediul online. Brandul Hosterion vine în ajutorul business-urilor online sau a clienților interesați de oferirea unei experiențe securizate cu certificate SSL gratuite pe viață. Pe lângă asigurarea integrității site-ului și protejarea schimbului de informații online, certificatele SSL ajută la creșterea încrederii acordate unui brand și mai recent în procesul de SEO.

Web hosting și hosting avansat 

Trafic nelimitat, asistență tehnică, prețuri accesibile, uptime 99,9% și migrare gratuită. Doar câteva dintre promisiunile brandului Hosterion. De la pachete basic la hosting nișat și specializat (hosting Magento, Linux premium, Cloud Managed), specialiștii Hosterion îți garantează un serviciu de calitate, adaptat specificului afacerii tale.

Suport 24/7. Telefonic și prin email 

Ne-am propus să depășim și limita temporală, nu doar pe cea planetară, motiv pentru care poți să ne contactezi oricând, prin email sau telefon. Tehnicienii Hosterion sunt dedicați afacerii tale 24/7, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.

Cea mai mare gamă de extensii de domenii internet. 402 mai exact. 

Pentru ca întreaga experiență online să fie completă, Hosterion vine în ajutorul clienților care sunt în căutarea unui domeniu online liber. Găsirea unui domeniu .com a devenit o adevărată provocare. Peste 118 milioane de domenii .com sunt deja înregistrate, motiv pentru care Hosterion te ajută să găsești un domeniu disponibil și să oferi personalitate brandului tău online. De la .com, .ro, .eu, la domenii mai nișate precum .agency, .mobi, .jobs, .tips, .company etc., baza de date este actualizată constant.

Descoperă întreaga gamă de servicii și optează pentru un plan potrivit afacerii tale. BIT, robotul nostru, te va ghida în explorarea domeniului online, alături de echipa noastră de tehnicieni dedicați afacerii tale. În plus, poți obține un cupon gratuit pentru Google AdWords în valoare de 200 de lei pentru orice comandă de hosting plasată.  

Te așteptăm pe site-ul nostru și pe blog pentru a fi la curent cu informații relevante și cu cele mai bune oferte din domeniul hostingului. 

Pentru mai multe detalii: 

Website: https://hosterion.ro

Email: support@hosterion.ro

Adresa: str. Eugen Ionesco nr. 49F, Cluj-Napoca, România


High Contrast

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!