Descopera oferte auto second hand la pretul corect!

Publicat pe 7 Ianuarie 2019
Daca pana acum ai trecut macar o data printr-o experienta neplacuta de cumparare a unei masini second hand, trebuie sa afli ca nu esti singurul.

Despre locul unde poti achizitiona auto second hand la pretul real, avantajele pe care ti le aduce un parc auto profesionist si principalele motive pentru care soferii pasionati aleg un astfel de mediu de cumparare, poti sa afli acum.Asa numitii „samsari” sau negustori specializati in vanzarea masinilor aduse din afara granitelor tarii, fara insa a le testa sau a le verifica calitatile tehnice, sunt arhiprezenti in pietele de masini. Cum faci astfel incat sa eviti astfel de experiente? Cum te poti asigura ca investitia ta va fi una corecta, din punct de vedere al raportului dintre calitate si pret?  

Un parc auto second hand cu beneficii ca la masinile noi

Stiai ca poti obtine finantare chiar si pentru masinile la mana a doua si ca exista parcuri auto second hand care iti aduc aproape toate informatiile necesare? Astfel de parcuri auto second hand iti pun la dispozitie o gama ofertanta de masini cu maxim 5 ani de vechime, si cu un numar redus de km. In plus:

exista parcuri auto second hand care iti ofera serviciul de buy-back garantat;

astfel de parcuri auto second hand, prin politica lor, se asigura de calitatea tehnica declarata a masinii (prin numarul real de km, dotarile functionale corespunzatoare, calitatea motorului si a caroseriei, istoricul real si documentatia aferenta completa si asa mai departe);

parcurile auto second hand profesioniste iti dau posibilitatea de a face un test drive complet;

atat autoturisme, cat si autoutilitare iti ofera astfel de parcuri auto second hand;

garantia service in primele 12 luni de la achizitia masinii este un alt avantaj al parcurilor auto second hand recunoscute datorita profesionalismului lor ;

cand spui „auto second hand”, de la Mercedes-Benz, BMW sau Audi, pana la Dacia, Volvo sau Ford sau orice tip si model de masina poate fi achizitionat la mana a doua in conditii optime.

Experiente placute de cumparare chiar si cand spui „auto second hand”

Intr-un astfel de parc auto, care ofera toate beneficiile listate mai sus, experienta de achizitie a unei masini nu poate fi decat placuta. Poti sa spui stop riscurilor asumate, ingrijorarilor si temerilor meritate, pentru ca profesionistii se vor asigura ca vei avea parte de toate informatiile inainte de a face o astfel de investitie importanta in viata ta si a familiei tale. Cu un vast portofoliu auto second hand gata sa raspunda nevoilor tale, un astfel de mediu de cumparare va fi o alegere inspirata de care te vei putea bucura de deplin.

Unde il gasesti? Daca inca nu ai aflat de autogeist.ro, e timpul sa ii cunosti. Sub egida „auto pur spirit”, echipa de profesionisti din spatele acestui parc auto second hand este o comunitate de soferi pasionati care isi multumesc clientii prin calitatea serviciilor oferite zi de zi, si mai ales prin calitatea tehnica verificata a masinilor pe care le pun la dispozitie.

Garantia increderii, cel mai important avantaj pentru experienta de cumparare a unei masini rulate in afara granitelor tarii, este cel pe care autogeist.ro il ofera clientilor sai in fiecare zi. Iar raportul dintre calitate si pret? Unul corect! Asa ca poti sa spui acum „drumuri bune” si „calatorii placute” cu autogeist.ro, un aliat de incredere  aici al tuturor soferilor pasionati de condus.

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →