Descoperă piața de criptomonede cu Ro.Exchange și Altalix

Publicat pe 30 Octombrie 2020
Altalix ltd. este o firmă înregistrată în Marea Britanie (No 10408510). Block Capital srl (CUI 39915424) este o firmă înregistrată în România care administrează site-ul ro.exchange

Evoluția pieței financiare la nivel global ridică semne de întrebare, iar unele persoane văd în criptomonede o oportunitate de investiție atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung. Pentru tranzacțiile cripto, utilizarea unui serviciu de încredere este obligatorie.

Având deja câțiva ani pe piață, Ro.Exchange este o platformă românească ce oferă posibilitatea de a tranzacționa zece active digitale și de a achiziționa criptomonede în schimbul euro folosind unul dintre serviciile puse la dispoziție.

Altalix via Ro.Exchange

Altalix este o platforma asemănătoare cu o aplicație mobilă, foarte ușor de folosit. Oferă posibilitatea de a cumpăra patru active digitale (Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Xrp), iar depunerea de euro se face prin transfer bancar clasic - se poate folosi orice fel de aplicație de internet banking.

Transferul de euro dintr-o bancă românească durează o zi lucrătoare, dar dacă pe cont beneficiezi de transfer SEPA instant, banii ajung imediat. În momentul în care suma transferată intră în contul Altalix, un email de confirmare este trimis automat și se pot achiziționa active digitale.

Odată aleasă criptomoneda dorită, adresa de portofel Ro.Exchange va fi automat populată, iar transferul durează câteva secunde sau minute, dependent de cât de congestionată este rețeaua activului digital cumpărat.

Comisioane zero la transfer de euro

Marele avantaj pe care îl oferă Altalix este lipsa comisionului la transferul bancar. Cumpărarea de criptomonede se face la cel mai bun preț din momentul tranzacționării. Se poate urmări evoluția pieței și realiza achiziția la momentul considerat oportun.

Date personale furnizate

Orice tranzacție monetară de fiat (euro, lei dolari, etc) vine implicit cu necesitatea furnizării unor date personale. Și pe Altalix este necesară parcurgerea unei proceduri KYC (know your customer). Astfel, un utilizator va trebui să ofere o serie de informații personale, cum ar fi nume și prenume așa cum apar în actele oficiale, adresă de reședință, o copie după un act de identitate și o poză realizată la momentul verificării. Procedura decurge automat și durează câteva minute.

Cumpărarea de criptomonede cu Altalix via Ro.Exchange se face foarte ușor, sigur, are comisioane foarte mici și durează cam o zi lucrătoare. Folosirea serviciilor de calitate în zona financiară și de investiții rămâne un aspect foarte important.

Domenii: Investitii

Block Capital SRL

Block Capital SRL este o firma formata la Cluj-Napoca care administreaza site-ul https://ro.exchange. Oferim un serviciu de schimb si cumparare/vanzare de crypto valute intre participanti....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!