Descopera sistemul de incalzire in pardoseala electrica de la IOSOLI IMPEX

Publicat pe 28 Martie 2017
Numarul persoanelor care se orienteaza catre sisteme de incalzire mai moderne si mai eficiente creste de la an la an, indiferent ca isi construiesc o casa sau investesc intr-un apartament.

IOSOLI IMPEX este una dintre companiile importante din tara care instaleaza sisteme de incalzire in pardoseala electrica cu durata mare de viata.

Spre deosebire de sistemele traditionale, acestea cresc gradul de confort si reduc consumul de energie, in timp ce incaperile raman mai spatioase datorita eliminarii caloriferelor.

Fiecare sistem este personalizat de catre o echipa de specialisti cu experienta, ceea ce garanteaza randament maxim si satisfactie.

Despre sistemul de incalzire ce dateaza inca din antichitate

Poate fi suprinzator, insa metoda de incalzire prin pardoseala nu este o inventie noua, ci una chiar foarte veche.

Mai exact, sisteme similare cu cele folosite astazi au fost descoperite la casele marilor nobili din China, Roma sau Egipt, in antichitate.

In acele vremuri, oamenii amenajau canale speciale pe sub pardoseala, prin care circulau gazele generate de catre un focar.

Un alt exemplu de sistem este cel numit Hipocaust, folosit in Roma antica, ce se baza pe circulatia aerului cald prin pereti dubli si pe sub pardosele duble.

De ce sunt clientii multumiti de sistemul de incalzire in pardoseala electrica?

Principalul avantaj al unui astfel de sistem este confortul termic deosebit, dat fiind ca aerul cald circula de jos in sus. In plus, conform studiilor efectuate de specialisti, acest sistem de incalzire se apropie cel mai mult de ceea ce are nevoie corpul uman in materie de confort termic.

Un alt avantaj des intalnit in spusele clientilor multumiti este costul mult mai scazut decat cel inregistrat in cazul sistemelor traditionale de incalzire.

Datorita automatizarii si sistemelor de termoizolatie eficiente, factura la energie electrica este accesibila oricui. In plus, nu exista costuri de intretinere, iar sistemul nu trebuie schimbat o data la 10-15 ani, asa cum se intampla cu majoritatea centralelor termice pe gaz.

Fara radiaoare pe pereti - IOSOLI IMPEX ofera mai mult spatiu locuintei dvs.!

Pe langa faptul ca radiatoarele montate pe pereti nu degaja caldura uniform, iar aerul cald se ridica spre plafon, acestea mai si ocupa spatiu, retin praf si sunt greu de curatat si intretinut.

De cele mai multe ori, caloriferele va impiedica sa va amenajati locuinta asa cum doriti, dimensiunile acestora fiind destul de insemnate. In ceea ce priveste radiatoarele folosite in medii cu umezeala precum baia si bucataria, acestea sunt atacate de rugina si trebuie redecorate pentru a nu strica aspectul incaperii.

Fara mentenanta, fara costuri mari de energie – Solutii profesionale de la IOSOLI IMPEX

Chiar daca exista diferent de pret de investitie, sistemul de incalzire in pardoseala electrica este mult mai avantajos pe termen lung.

Cablurile incalzitoare sunt realizate din materiale rezistente in orice conditii de exploatare, astfel ca sistemul nu necesita intretinere si nici reparatii, decat in cazuri exceptionale.

Specalistii IOSOLI IMPEX va stau la dispozitie cu solutii complete si personalizate, dar mai ales preturi avantajoase.

Accesati www.degivrare-incalzire-electrica.ro pentru mai multe detalii despre companie si serviciile oferite.

Adresa: Aleea Costinesti nr. 10, Bucuresti, sector 5

Mobil: 0722 50 77 99 sau 0737 21 33 12

E-mail: sorin.bucur [at] iosoli.com

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →