Descopera toate tipurile de focare seminee intr-un singur loc

Publicat pe 17 Decembrie 2018
Raportandu-te la caracteristicile pe care le cauti, vei putea alege optiunea care reprezinta cel mai bine nevoile tale, raportat la bugetul de investit pe care il ai la dispozitie si rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Focare fonta, focare norvegiene, focare samota, focare tip caseta, focare suspendate, focare pe gaz sau focare termoseminee tip centrala – varietatea in materie de focare seminee este uimitoare si difera in functie de tipul arderii si eficienta lor, dar si in functie de materialele din care sunt fabricate sau pret.

Diferente intre tipuri de focare seminee

Piesa centrala din componenta unui semineu, focarul, poate fi de cel putin 4 tipuri. O clasificare generala imparte focarele de seminee in 4 mari categorii, in functie de tipul de combustibil folosit:

focare seminee care folosesc combustibil solid;

focare seminee care folosesc combustibil gazos;

focare seminee bazate pe bioetanol;

focare seminee electrice.

Focare de seminee speciale

Dincolo de clasificarea generala, exista si alte diferente in materie de tipuri de focare de seminee, ce se remarca prin caracteristici proprii, un anumit buget alocat pentru achizitie si avantaje caracteristice.

Sa luam cateva exemple:

Focare seminee norvegiene: acest tip de focare se remarca prin autonomia crescuta si economisirea combustibilului datorita procesului de ardere curata pe care il ofera;

Focare seminee tip caseta: astfel de focare se caracterizeaza prin randamentul caloric foarte bun, ceea ce le face de multe ori o sursa unica de caldura intr-o locuinta;

Focare seminee suspendare: daca vrei sa creezi un focus de interes, atunci cu siguranta vei opta catre acest tip de focare, mai ales pentru acelea care au un sistem deschis;

Focare seminee pe gaz: denumite si „focare de apartament”, aceste focare sunt special create pentru locuitorii de la bloc, motiv pentru care acolo sunt si cel mai frecvent intalnite;

Focare seminee samota: acestea sunt focare din otel masiv, putin poluante, avand un consum redus al combustibilului (lemnul), ceea ce permite economisirea pe termen lung;

Focare seminee din fonta: este un alt tip de focare seminee ce are un randament bun din punct de vedere al caldurii pe care o emana, fiind adesea folosit ca sursa principala de caldura.

Orice tip de focar vei alege, trebuie sa tii cont de nevoile pe care le ai nu doar pe termen scurt, ci aruncand o privire in viitor, astfel incat alegerea ta sa te multumeasca multa vreme de la achizitie incolo. In materie de costuri, acestea variaza intre 500 si 5000 de euro, in functie de rezultatele pe care le pot oferi. Cele mai performante modele vor prezenta o autonomie de pana la 10 ore si un maxim de 3-4 alimentari zilnice.

Alege modelul de focare seminee de care ai nevoie

Daca iti doresti sa alegi un focar la cele mai inalte standarde, atunci trebuie sa faci cunostinta cu cei de la Seminee-expert, care te asteapta aici  cu o gama de nu mai putin de 250 de focare seminee, de toate tipurile. Cu geam frontal, geam lateral sau seminee panoramice, indiferent de tipul de combustibil sau design, vei putea opta pentru modelul care raspunde cel mai bine nevoilor tale.

Mai mult, Seminee-expert.ro colaboreaza cu producatori renumiti din Europa, astfel incat sa poti realiza si la comanda focarul de semineu la dimensiunile si stilul pe care il doresti pentru amenajarea locuintei tale. 

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →