Despre servicii de sudura - Laser Processing

Publicat pe 6 Octombrie 2019
Echipa Laser Processing iti vine in ajutorul tau cu ajutorul serviciilor de sudura, procesare mecanica si debitare laser.

Atunci cand se doreste sa se execute un proces de sudare de calitate prin care sa se uneasca usor doua elemente de metal care mai apoi sa aiba rezistenta ridicata, este nevoie de know-how in domeniu si de aparatura profesionala. Este cunoscut faptul ca procesul de sudare de tip MIG/MAG este simplu de realizat si rezultatul este un cordon in urma procesului, care va fi mai rezistent si neted, dar si are o viteza de exectuie rapida. Echipa Laser Processing iti vine in ajutorul tau cu servicii de sudare profesionale.

Sunt cateva avantaje ale procesului de sudare MIG/MAG precum - obtinerea unei suduri rezistente, mai ales in cazul materialelor subtiri. Gama de materiale ce se pot suda este una variata ca si grosimi.

Viteza de sudare este ridicata si vei obtine un cordon de sudura foarte neted. Aparatele de sudura MIG/MAG se bucura de emisii de fum reduse si iti da posibilitatea sa urmaresti baia de sudura in permanenta, intrucat lipseste zgura.

Daca vrei sa sudezi ca la carte doua bucati de metal trebuie sa ai in considerare ca iti trebuie sa ai cunostiinte in domeniu si sa ai la indemana cele mai bune instrumente.

Echipa Laser Processing iti vine in ajutorul tau cu servicii profesionale de sudare pentru ca tu sa poti obtine obiecte finite de calitate ridicata.

Iti mai venim in ajutorul tau cu servicii de debitare laser prin care tu sa poti obtine obiecte de calitate ridicata la cele mai bune preturi. Debitarea cu laser utilizeaza un fascicul puternic de lumina pentru a topi metalul intr-o zona precisa. Debitarea cu laser este una dintre cele mai rapide si mai precise moduri de a taia un metal si nemetal. Tehnologia laser permite taierea unor contururi cu geometrii variate, indiferent de complexitate. Avantajul acestui sistem consta in posibilitatea de a prelucra o mare varietate de materiale si grosimi de tabla fara deformari si fara zgarieturi pe suprafata pieselor prelucrate.

Lucram in echipe bine echipate si calificate - cu experienta in domeniul debitarii si prelucrarii mecanice pentru ca orice proiect pe care il realizam sa fie executat asa cum trebuie. Aparatura si uneltele utilizate sunt de calitate superioara si permit executarea unor proiecte foarte precise si complexe.

Descopera pe site-ul nostru servicii de prelucrari mecanice profesionale executate cu utilaje moderne.

Domenii: Afaceri

STAR MARKETING MEDIA

Agentie de marketing si web design din Timisoara ca ajuta afacerile mici sa atraga noi clienti in online si sa devina mai cunoscute prin SEO, Adwords, Social Media, Conversion Rate Optimization.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →