Detergentii italieni de la ItalianShops iti fac casa luna

Publicat pe 16 Septembrie 2016
O gospodina are intotdeauna nevoie de detergenti care sa o ajute sa termine rapid si eficient curatenia in casa, sa aiba haine curate si placut parfumate, mobila fara urme de praf si geamuri fara pete.

Si, bineinteles ca iti doresti sa faci toate aceste lucruri cat mai eficient si intr-un timp cat mai scurt. De aceea, calitatea detergentilor pe care ii alegi este extrem de importanta, pentru ca acestia iti pot usura munca sau ti-o pot ingreuna.

La ora actuala, exista foarte multe game de detergenti disponibile in magazinele din Romania, iar alegerea unui produs de curatenie nou devine o adevarata provocare. Iar lucurile devin si mai complicate atunci te trezesti in fata unui stand imens din magazin si ai de ales intre un detergent concentrat si unul multifunctional, intre un detergent pudra si unul lichid, intre o firma consacrata si una noua pe piata.

Atunci cand nu vrei sa pierzi vremea testand nenumarate produse de curatenie, ItalianShops iti vine in ajutor cu o gama de detergenti ialieni de calitate. Toate produsele de la ItalianShops se aliniaza standardelor internationale si sunt importate direct din Italia, ceea ce inseamna ca sunt de o calitate superioara celor comercializate in Romania, sub acelasi brand. De altfel, este binecunoscut cunoscut faptul ca producatorii furnizeaza marfa de o calitate inferioara pentru Europa de Est, pentru a se putea adapta puterii de cumparare a statelor mai sarace.

Pentru ca nu facem rabat la calitate si vrem sa te bucuri de cele mai bune rezultate si parfum de lunga durata, iata cateva dintre cele mai cunoscute marci de detergenti italieni originali, cu ajutorul carora vei reusi sa faci casa luna cat ai bate din palme. 

ItalianShops iti pune la dispozitie marci de renume de detergenti italieni de rufe si de vase, balsamuri, produse de curatenie pentru baie si bucatarie, solutii pentru pardoseli si produse pentru uz casnic. Spre exemplu, marca de detergenti Dash se bucura de foarte mare popularitate, datorita eficientei dovedite si a raportului excelent calitate/pret.

Iata cateva dintre marcile de detergenti italieni emblematici pentru ItalianShops:

Pentru ca parchetul tau sa fie incredibil de curat, iti recomand detergentul italian Smac il Lavaincera, cu ajutorul caruia vei putea curata eficient si bland orice suprafata de lemn. In plus, acest detergent italian ofera un luciu desoibit parchetului, creand un strat protector impotriva zgarieturilor si murdariei.

Dixan este un detergent italian care te ajuta sa obtii haine impecabil de curate. In gama de detergenti ai ItalianShops, aceasta marca este reprezentata de detergenti sub forma de pudra, lichid si capsule.

Iar pentru a-ti reimprospata hainele, iti recomand balsamurile de rufe Vernel si Fabuloso. Ai de ales intre variantele cu miros de orhidee, vanilie, levantica sau aromaterapie. Va fi o bucurie a simturilor atunci cand vei deschide dulapul!

Daca te pregatesti de curatenia de toamna, ItalianShops iti pune la dispozitie o gama premium de detergenti si produse de curatenie, de la bureti, lavete, pana la solutii de degresare si clor, care vor deveni aliatul tau in lupta impotriva petelor, a prafului si a mirosului neplacut.

Domenii: Retail, Lifestyle

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →