Detii un brand renumit? Iata care sunt avantajele parteneriatului cu o companie care ofera carduri cadou!

Publicat pe 21 Noiembrie 2018
Facut cunoscut publicului larg in 1994, conceptul de card cadou nu mai este de mult o noutate, ci a crescut in popularitate la nivel global. Conform statisticilor, veniturile obtinute prin folosirea unui card cadou au parte de o crestere impresionanta, cu cate 10% pe an, incepand din anul 2015.

Piata de carduri cadou este un domeniu in care merita investit, pentru orice comerciant care vrea sa tina pasul cu progresul tehnologic al ultimilor ani. Alte statistici arata ca trei sferturi din adultii intervievati au cumparat cel putin un card cadou, iar 60% din persoane au o preferinta pentru primirea unui card de cumparaturi online drept cadou.

Cu toate ca nevoia de capital direct este o caracteristica a afacerilor mici sau mijlocii, din ce in ce mai multi clienti prefera avantajele unui serviciu de carduri cadou. Iata care sunt beneficiile colaborarii unui brand cu un astfel de serviciu:

1. Achizitionarea se face instant

Ori de cate ori o persoana cumpara un card cadou pe care il foloseste in magazinul tau, afacerea ta va inregistra un profit, indiferent de suma de achizitie.

2. Creste vizibilitatea brandului tau

Cand o persoana primeste bani cadou, cel mai probabil ii va depune intr-un cont sau ii va cheltui imediat pe ceva ce isi doreste. In schimb, cand o persoana care nu cunoaste inca brandurile asociate unui card cadou primeste acest dar, va fi interesata de ceea ce are de oferit compania ta. Chiar daca se intampla ca acea persoana sa nu isi gaseasca cadoul perfect, ea va da cardul cadou mai departe. Astfel, te folosesti de un mijloc rapid si sigur de crestere a vizibilitatii brandului tau!

3. Iti poti crea o baza de date pentru fidelizarea clientelei 

Atunci cand o persoana foloseste un card cadou pe site-ul tau, vei putea colecta adrese de mail si alte detalii, ce iti va permite sa iti construiesti propria baza de date. In plus, traficul obtinut prin folosirea unui card cadou online poate fi folosit in avantajul tau si iti va creste vizibilitatea magazinului tau online! In plus, poti construi un sistem de bonusuri si promotii pentru cei care folosesc cardul cadou in magazinul tau online!

4. De regula, clientii vor depasi limita cardului cadou 

De exemplu, daca un client detine un card cadou in valoare de 100 de Lei, este mult mai sigur ca va depasi aceasta suma. Se observa o tendinta in acest sens, iar studiile au demonstrat ca doua treimi din clienti vor cheltui mai multi bani in magazinul tau online, depasind suma cardului cadou, ceea ce duce la un profit mai mare.

5. Este o solutie ideala pentru companiile cu multi angajati 

Pe langa colaborarea brandului tau cu marile companii, unul din avantajele majore este neimpozitarea valorilor, in anumite conditii (cu ocazia sarbatorilor mari, cum ar fi Pastele sau Craciunul). In plus, poate fi folosit in campanii de marketing, atat fizic, cat si online, dar si ca premiu pentru concursuri, sumele fiind in acest caz deductibile si scutite de taxe si impozite.

Astfel, promovarea de care te bucuri odata ce incepi un parteneriat cu o firma de carduri cadou este printre cele mai bune metode de marketing in prezent. Promovarea produselor si vizibilitatea crescuta iti garanteaza o crestere stabila a cifrei de afaceri si iti scot business-ul din afara sferelor de competitie. In plus, iei parte la un concept ce aduce beneficii atat companiei tale, cat si clientilor tai!


Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →