DevPro ajută companiile românești să își înceapă călătoria în înspăimântătoarea lume a comerțului online

Publicat pe 21 Decembrie 2020
Începe-ți călătoria în lumea e-commerce și ridică-ți afacerea la noi înălțimi! DevPro îți oferă tot suportul de care ai nevoie.

Dacă plănuiești să dezvolți o afacere (online sau offline) sau deja conduci o companie care vinde produse sau servicii, probabil că ai aflat că publicul a adoptat trendul cumpărăturilor online, în ultimul timp mai mult ca oricând, în contextul prezent al pandemiei. 14% din vânzările globale se produc în mediul online, iar industria e-commerce crește rapid. Statista, sursa numărul 1 de statistici la nivel internațional, preconizează că până în 2023, vânzările online vor atinge o rată de 22% din totalul vânzărilor în retail la nivel mondial. Același studiu, care preconizează că la sfârșitul acestui an cumpărăturile online vor atinge $4.3 trilioane, raportează că oamenii preferă telefoanele mobile ca dispozitive favorite când plasează o comandă online. În contextul dat nu este greșit să spunem că magazinul online face distincția dintre o afacere de succes și una care se află la limita supraviețuirii.

Cum ajută DevPro firmele din România în acest context?

Afacerile care vor să capitalizeze acest trend sunt susținute de o companie românească specializată în crearea de magazine online cu ajutorul platformei OpenCart. DevPro este un nume de referință în domeniul programării web și cu preponderență în sectorul creării paginilor e-commerce datorat numărului mare de magazine online de succes dezvoltate în ultimii ani. Agenția colaborează cu afaceri din mediu autohton pentru a crea magazine online care să îndeplinească cerințele publicului specific companiilor moderne și să crească vizibilitatea acestora în industriile în care funcționează.

Ce presupune crearea unui magazin online în parteneriat cu DevPro?

Procesul de creare a unui magazin de retail online necesită o planificare și implică mai mulți pași.

1. Înainte de a dezvolta website-ul, specialiștii de la DevPro vor evalua cerințele publicului țintă și sectorul în care operează compania ta pentru a identifica soluția cea mai potrivită pentru a-ți crește vânzările.

2. În următorul pas îți vor fi prezentate mai multe concepte de design, iar tu vei decide care se potrivește cel mai bine brandului și valorilor pe care dorești să le promovezi.

3. Odată ce te-ai hotărât ce design preferi, DevPro va realiza structura viitorului tău magazin online, adaugă produsele în magazin și conținut pe paginile principale.

4. Înainte ca site-ul să fie lansat pentru acces public, agenția face testele finale și se asigură că magazinul tău online încorporează toate funcționalitățile pe care le dorești.

5. Acum totul este gata, clienții tăi se pot bucura de magazinul tău online și pot să cumpere produsele lor favorite, la orice oră și din confortul casei lor. Sau în timp ce își plimbă câinele. Sau când escaladează vârful Tâmpa. Te-ai prins deja de idee.

Dar, de ce ar trebui să investești în dezvoltarea unui magazin online cu ajutorul unei agenții profesionale când sunt atât de multe platforme gratuite care oferă aceleași beneficii?

Oare oferă ele aceleași beneficii? Poți să suni dezvoltatorul platformelor în dimineața de Black Friday pentru că ți-a căzut website-ul și clienții tăi sunt nemulțumiți? Este cineva care să te asiste la fiecare pas pe care îl faci în complicata lume a platformelor online?

Industria e-commerce se extinde în fiecare an, așa că îți poți imagina că nu ești singurul/a care oferă acest serviciu sau produs publicului. De fapt, ca un antreprenor la început de drum te poți aștepta la un număr mare de competitori. Singura șansă să te faci cunoscut în industria ta este să oferi servicii mai bune decât competitorii tăi, care să răspundă mai bine nevoilor publicului tău țintă. Scopul tău este să te faci remarcat pe piață, iar un website prietenos cu utilizatorul, care înglobează un magazin online intuitiv îți poate oferi rețeta succesului.

Colaborarea cu o agenție specializată în crearea de magazine online OpenCart îți poate aduce doar beneficii pentru că echipa de profesioniști care se ocupă de dezvoltarea site-ului tău se va asigura că magazinul îndeplinește cerințele clienților tăi, include automatizările de care ai nevoie pentru a îți ușura procesele zilnice și ajută la consolidarea brandului. Agenția de programare web a creat serviciul de consultanță pentru a-ți evalua și identifica nevoile și a face recomandări legate de designul, conținutul, implementările și automatizările site-ului tău. Astfel că magazinul online va îndeplini cerințele SEO ale momentului.

 DevPro face mai mult decât să creeze un magazin online, agenția îți șlefuiește întregul site pentru că într-o eră a tehnologie, publicul caută nu doar un portal de unde să cumpere produse sau servicii, ci o sursă de informație.

Clienții vor ca site-ul tău să:

- aibă un meniu intuitiv (DevPro începe designul oricărui magazin online cu o pagină pentru secțiunea Home sau Acasă care introduce clienții în lumea brandului tău și oferă butoane și linkuri rapide către cele mai importante pagini ale site-ului)

- ofere un ghid de folosire a produselor/serviciilor (DevPro îți va recomanda să creezi o pagină de blog pentru website-ul tău, unde să publici cele mai recente știri despre serviciile tale și ghiduri complete despre cum pot fi folosite produsele tale)

- ofere detalii despre companie pentru a demonstra că este o afacere de încredere (DevPro te va sfătui să adaugi pagini cu secțiuni Despre companie și Contact în care să le vorbești clienților despre afacere, echipa din spatele brandului și modalitatea în care clienții te pot contacta)

- un magazin online cu o structură prietenoasă (DevPro va recomanda crearea de filtre dinamice pe care clienții le pot selecta pentru a identifica mai ușor produsele pe care le caută și adăugarea de descrieri pentru fiecare produs pentru a-i ajuta pe cumpărători să înțeleagă cum anume produsele tale îi pot ajuta).

Mai sunt și alte beneficii dacă colaborezi cu DevPro să îți dezvolte un magazin online în OpenCart?

Atunci când integrezi un magazin online în site-ul tău sau îți creezi website-ul oficial cu OpenCart beneficiezi de o lista extinsă de beneficii.

Clienții tăi se bucură de cumpărături 24/7 iar tu vinzi produse 24/7. Magazinul tău funcționează la orice oră, așa că până și păsările de noapte pot să adauge în coș și să finalizeze comenzile, chiar dacă echipa ta din magazinul fizic se odihnește la acea oră. Disponibilitatea extinsă a magazinului tău face procesul de cumpărare mai facil, iar accesibilitatea de care brandul tău beneficiază îți oferă avantaj în fața competitorilor.

Te adresezi unui public mai larg. Doar pentru că DevPro este o firmă românească nu înseamnă că magazinele online dezvoltate de aceștia sunt restricționate la zona noastră geografică. Scopul unui magazin online este să se adreseze unui public cât mai larg, așa că dacă clienții din afara graniței sunt interesați să cumpere produsele tale poți fi sigur/ă că magazinul tău online le oferă această posibilitate. Magazinul tău fizic îți limitează accesul la o audiență zonală, dar atunci când adopți trendul e-commerce, cerul este limita pentru vânzarea produselor tale. Sau poate nu, DevPro caută modalități să creeze magazine online disponibile și pentru ETs, așa că ar fi timpul să faci o analiză de piață extraterestră.

Te ajută să urmărești comportamentul clienților. Fără un site care să încorporeze un magazin online este imposibil de cele mai multe ori să identifici pașii pe care un client i-a urmat înainte să cumpere sau abandoneze coșul de cumpărături. Dar o platformă de cumpărături te ajută să urmărești fiecare click al clienților tăi și îți oferă o înțelegere deplină asupra procesului de cumpărare și metodelor de promovare care au cele mai bune șanse să atragă cumpărători.

Ești gata să spargi gheața și să le iei fața competitorilor tăi?

DevPro este gata să te ajute cu trei pachete care se pliază nevoilor tale. Pe oricare l-ai alege, ai posibilitatea plății pe de-a lungul a 12 luni, mentenanță și consultanță incluse.

Domenii: Afaceri

Wisevision SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!