Dezvoltatorul VBI investește în construcția Vulturilor Residence, un imobil ECO amplasat în centrul capitalei

Publicat pe 3 Aprilie 2019
Compania Vasile Building & Investment (VBI) construiește Vulturilor Residence, un imobil ECO a cărui valoare de piață este estimată la 4 milioane de euro și care este amplasat între Piața Unirii și Piața Alba Iulia, în București. Aceasta este prima decizie a dezvoltatorului de a investi într-un ansamblu de locuințe situat în centrul capitalei, după ce anterior a construit și vândut integral peste 450 de apartamente în 13 proiecte rezidențiale, în zonele Titan și 1 Decembrie.

Cu un regim mic de înălțime, tip vilă, imobilul cuprinde 30 de apartamente decomandate (garsoniere, apartamente cu două, trei sau patru camere), prevăzute cu balcoane, terase sau grădini private. În timp ce lucrările la primele locuințe vor fi încheiate în vara acestui an, duplexurile de la ultimele etaje vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2019. 

Vulturilor Residence dispune de spații comune iluminate prin LED-uri alimentate de la panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și spații verzi, cu instalații de irigat automatizate, ca urmare a abordării ECO ce stă la baza proiectului. Ansamblul prevede și un loc de joacă pentru copii, construit în curtea imobilului.

„Decizia de a construi acest ansamblu într-o zonă centrală răspunde cererii clienților care își doresc să fie acasă în inima orașului, cu acces rapid la tot ce oferă o astfel de poziționare. Locuitorii din Vulturilor Residence vor avea în proximitate mai multe grădinițe și școli la care pot studia copiii, o universitate, stații de metrou și puncte centrale de interes sau posibilitatea de a ajunge cu ușurință în alte zone ale capitalei. Bine conectat la facilitățile atât de importante pentru calitatea traiului cotidian, imobilul este izolat totuși de aglomerația orașului, datorită amplasării sale într-o zonă de case și vile între Piața Unirii și Piața Alba Iulia”, declară George Vasile, fondatorul VBI.

Conform statisticilor disponibile pe www.imobiliare.ro, peste 35% dintre cumpărătorii din ultima perioadă sunt interesați de proprietăți al căror preț este cuprins între 60.000 si 150.000 euro. În acest interval se regăsesc și cele mai multe apartamente din Vulturilor Residence, de la garsoniere, până la cele cu patru camere.

Despre VBI

Vasile Building & Investment este o companie care a luat naștere în anul 2011 și reunește tineri profesioniști cu o experiență considerabilă în domeniul construcțiilor. Portofoliul său include până în acest moment 13 proiecte rezidențiale dezvoltate în suburbiile capitalei, cu peste 450 de apartamente vândute integral încă din faza de construcție. Sloganul companiei, „Construim ca pentru noi!” reflectă valorile organizației, printre care se numără inovația și calitatea tradusă în materialele folosite și confortul spațiului locativ. 

Domenii: Imobiliare

JLA Infinity SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →