Diamante.ro anunta modalitatea prin care bijuteriile pot fi lasate drept mostenire de familie

Publicat pe 6 Martie 2018
La 25 de ani de la crearea brandului FIRESQ, singurul website unde se gasesc in exclusivitate aceste bijuterii manufacturate in Romania, comunica un set de reguli si masuri importante in achizitia de bijuterii din aur. In esenta este vorba despre cateva aspecte legate de actul de cumparare si apoi de serviciile post cumparare de care un client beneficiaza.

Investitia in bijuterii din aur cu diamante este un moment important pentru ca poate marca, ori un eveniment de familie ori poate fi pur si simplu o investitie. In ambele cazuri vorbim despre investitii pe termen lung, despre bijuterii si pietre pretioase care raman intr-o familie pentru mai mult de o generatie.

„Copiii clientilor care au cumparat de la noi bijuterii pe la jumatatea anilor ’90, revin acum in magazine si ne cer adaptari ale acelor creatii primite cadou sau drept mostenire. Suntem pur si simplu bucurosi sa vedem cum o pereche de cercei din aur cu diamante ajuge sa fie transmisa de la mama la fiica sau nepoata. Nu am exagerat cand am spus despre creatiile noastre ca impresioneaza generatii. Suntem seriosi si punem suflet in ceea ce facem iar clientii nostri simt asta.” spune CEO Diamante.ro, Marian Constantinescu.

Manufactura Smirneos & Co, proprietarul brandurilor FIRESQ si Diamante.ro a stabilit o serie de reguli si criterii care fac din bjuteriile sale o investitie atemporala.

„Lucram doar in aur pur de 18 kt, niciodata din bijuterii care au fost topite. Aurul nostru este curat iar componenta aliajelor este strict controlata, in conformitate cu dispozitiile internationale in vigoare. In plus, diamantele montate in bijuterii au certificare gemologica internationala. Nu am facut niciodata compromisuri si nu facem asta. Pe de alta parte nu facem cele mai ieftine bijuterii de pe piata si nici nu ne-am propus acest lucru. Clientii trebuie sa simta valoarea unei bijuterii doar privind-o. Aici intervine alchimia FIRESQ. De asta bijuteriile noastre raman in familie.” spune Marian Constantinescu.

Insa dincolo de sentimentele pe care le provoaca o bijuterie, fie ca este un inel cu diamante sau o pereche de verighete din aur care marcheaza oficializarea unui cuplu, nu trebuie neglijate serviciile postcumparare gratuite pe care toti clientii le iau in calcul atunci cand fac o achizitie de acest tip: curatarea profesionala a bijuteriei si lustruirea ei, aplicarea prin electroliza a unui strat de rhodiu, verificarea profesionala a monturii sau ajustarea marimii inelului, in primele 30 de zile calendaristice de la cumparare.

„Interventiile complexe post cumparare sunt contra cost insa este esential pentru un client sa aiba garantia ca poate veni la noi si dupa ani de zile de la achizitie. Acest lucru ofera siguranta si un anume confort psihologic oricarei persoane care poarta o creatie de la FIRESQ”, adauga CEO Diamante.ro.


NETABRA SRL

Comunicăm doar ceea ce este important. Fiindcă tăcerea este o decizie de comunicare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!