Diamante.ro: De ce anumite bijuterii nu sunt niciodată “ieftine”?

Publicat pe 25 Octombrie 2018
Unul dintre cei mai importanţi actori de pe piaţa de bijuterii cu diamante din România vine cu informaţii importante legate de atitudinea pe care clienţii ar trebui să o aibă vizavi de achiziţionarea unei bijuterii din aur, fie că este un inel de logodnă sau o pereche de verighete ori alte accesorii preţioase.

După 25 de ani pe piaţa românească, Diamante.ro/FIRESC este unul dintre cele mai solide branduri de bijuterii din aur cu diamante, cu creaţii de designer apreciate atât în România cât şi în străinătate.

FIRESC, prin magazinul exclusiv Diamante.ro şi-a asumat întotdeauna o comunicare continuă şi sinceră către clienţii pe care şi i-a dorit avizaţi şi informaţi.

“Poate este mult spus că facem educaţie dar, cu siguranţa nu greşesc dacă spun că facem informare. Şi o facem pentru că vrem clienţi care ştiu ce cumpără. Noi nu producem în atelierele noastre bijuterii scumpe, ci valoroase. Ei bine, omul trebuie să ştie exact pe ce dă o anumită sumă de bani. “ affirmă Marian Constantinescu, CEO Diamante.ro/FIRESC.

Producătorul român de bijuterii cu diamante avertizează cumpărătorii să se informeze bine înainte de achiziţie şi să nu dea curs unor oferte care par nesigure.

Pentru că vorbim de bijuterii din aur de 18kt şi de diamante certificate internaţional şi, mai ales, de creaţii de designer, este foarte posibil ca o piesă din aceasta să aibă o valoare financiară semnificativă. Acesta este un motiv în plus pentru a fi deschişi către o completă informare, înaintea momentului achiziţiei.

“Nu mi-a plăcut niciodată să spun că o bijuterie FIRESC costă x lei. Pentru că ea nu costă, ea valorează mult mai mult decât o cifră exprimată într-o monedă naţională. Este creaţie, este design este măiestrie. Aurul şi diamantul sunt doar „instrumente de lucru”

pentru bijutier şi designer. Ceea ce te impresionează la o bijuterie nu este niciodată doar un singur lucru. Poate să-ţi placă un inel şi să nu poţi, pur şi simplu, să spui de ce. Asta este arta. Desigur că materialele au şi ele importanta lor. În bani. Şi ele fac o bjuterie valoroasă. Faptul că noi nu lucrăm cu “aur la schimb” ci doar cu aliaje pure este pentru că vrem să producem calitate. Un inel de logodnă sau o pereche de verighete sunt experienţe care trebuie trăite şi care merită toată atenţia noastră. ”, spune Marian Constantinescu, CEO Diamante.ro/FIRESC

Piaţa românească de profil oferă o varietate de opţiuni, atât din punct de vedere al calităţii materialelor, al designului ori, implicit, al preţului.

Puteţi găsi un inel de logodnă la 800 la 25.000 de lei. La fel, o pereche de verighete din aur. Însă un buget setat corect şi un furnizor cu o bună reputaţie vă poate scuti complet de neplăceri.

Recomandarea fermă a producătorilor cu experienţă este de a alege aurul de 18kt, în aliaj cât mai pur. Astfel veţi avea o bijuterie spectaculoasă pe care veţi plăti un preţ corect.


NETABRA SRL

Comunicăm doar ceea ce este important. Fiindcă tăcerea este o decizie de comunicare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!