Diferențele între producătorii de tâmplărie PVC

Publicat pe 21 Aprilie 2021
Piața din România este foarte fragmentată, în ceea ce privește producătorii de tâmplărie PVC. Dacă, pe de o parte, avem producători mari, cu materii prime de calitate și certificări, care oferă mentenanță, pe de altă parte avem și producători mici, artizanali, care nu tot timpul pot oferi același nivel de siguranță. Dar, care sunt diferențele între producătorii de tâmplărie PVC și cum să alegi cea mai bună variantă pentru tine și locuința ta?

Diferențe între producătorii de tâmplărie PVC

În ceea ce privește tâmplăria PVC, piața din România este destul de divizată, iar diferențele de preț sunt destul de relevante. Dacă producătorii mari au oferte calitative, dar, la un preț mai mare, unii dintre ceilalți au oferte mai bune, la acest capitol, însă, tâmplăria lor lasă de dorit la capitolul realizare. Și nici nu excelează la capitolul informare al clienților, în privința produselor lor.

În ceea ce privește producătorii mari, de anvergură, materiile prime folosite de către ei sunt controlate, iar tehnologiile sunt performante și mereu actualizate. În cazul producătorilor mici, nu vei ști, cu siguranță, proveniența materiilor prime și nici dacă tehnologiile folosite sunt cele mai avansate de pe piață.

Mai mult, producătorii mari testează produsele pe care le fabrică și le asigură o garanție, în cazul anumitor pagube sau al funcționării neconforme. Nu se poate spune același lucru despre producătorii mici sau individuali.

De asemenea, producătorii mari oferă consultanță și sfaturi pentru fiecare proiect în parte, lucru făcut și de o parte a producătorilor mici. Există, însă, o diferență: furnizorii. Dacă producătorii mari lucrează cu lideri mondiali în domeniu și respectă cataloagele tehnice ale acestora, la cei mici lucrurile nu stau chiar așa. În general, micii producători se axează pe un preț redus al lucrărilor și pe produse mai ieftine, neluând în calcul toate detaliile de execuție corectă a unei ferestre, iar produsele oferite de ei nu sunt premium. În cazul furnizorilor mari care oferă produse premium, materiile prime sunt controlate, tehnologia este avansată și beneficiază de furnizori recunoscuți la nivel mondial.

Diferențe între Izotec și alți producători mari

Ferestrele IzoElite de la Izotec sunt cunoscute pe piață ca fiind ferestre calitative, produse din componente rezistente. Dar, ce le face să fie superioare altor ferestre de acest fel? Produsele Izotec sunt echipate cu materiale de o calitate superioară, fiind furnizate de producători de top din domeniul tâmplăriei PVC, precum:

  • sticla SaintGobain;
  • feroneria Winkhaus;
  • profile PVC de la Gealan și Profine (primii 2 producători de profile PVC din lume);

Dar, având în vedere că și alți producători autohtoni lucrează cu acești furnizori, rezultatele nu sunt similare, plusurile produselor Izotec fiind date de mai mulți factori.

Izotec se mândrește cu un proces tehnologic automatizat complet și cu o calitate superioară a accesoriilor utilizate. De asemenea, produsele Izotec sunt supuse unor teste riguroase de către instituții specializate din domeniu, focusul fiind pe îmbunătățirea constantă a performanțelor produselor. Toate aceste lucruri sunt completate de softuri avansate de programare, execuție și monitorizare a producției pentru un produs cu adevărat calitativ și rezistent.

Pentru produsele sale, Izotec oferă o echipare superioară cu elemente de feronerie suplimentare, aspect care nu se mai întâlnește la alți producători. Montarea autorizată este urmată de monitorizarea feedbackului clienților, iar, serviciile de întreținere și reglajele sunt asigurate chiar și după expirarea garanției.

Astfel, în comparație cu alți producători mari de tâmplărie PVC, ferestrele Izotec sunt lucrate cu materiale şi tehnologie germane, pe fluxuri tehnologice automatizate. Ferestrele sunt testate riguros, primind certificarea IFT Quality din partea IFT Rosenheim din Germania, unul din cele mai importante institute europene pentru tehnica ferestrelor, iar grija pentru clienți continuă și după expirarea garanției.

Domenii: Constructii

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!