Din dragoste de viață și de Panouri Solare

Publicat pe 16 Februarie 2022
Carpat Energy dedică luna februarie dragostei de oameni, viață, natură, soare și Panouri Solare.

Luna dragostei a sosit cu pași repezi și se anunță a fi una cu muuultă dăruire și susținere pentru cei dragi. De-a lungul timpului, cadouri precum – vinuri alese, ciocolate delicioase sau chiar bijuteri luxoase, s-au consacrat ca fiind cadourile perfecte pentru cei dragi. În fiecare an te zbați și te îngrijorezi, fugi din magazin în magazin pentru a găsi cadoul perfect pentru ființa iubită și parcă tot nu reușești să vii cu ceva total inedit. Anul 2022 vine cu surprize, pentru că un cadou mai mult decât perfect își face vizibilă prezența.

Cadoul ideal pentru partenerul tău – Panourile Solare.

Pe lângă faptul că este cea mai originală surpriză, sistemele fotovoltaice vin și cu numeroase beneficii pe termen lung, nu doar pentru luna februarie. Imaginează-ți lunile care urmează fără să mai primești facturi de la furnizorul de energie electrică. Ce poate fi mai plăcut și mai plin de satisfacție? Ceea ce este necesar să mai afli este că începând cu acest an, și în țara noastră a fost adoptată printr-o ordonanță de urgență, legea conform căreia, prin contoare bidirecționale surplusul de energie produs vara de către panouri va fi stocat în rețeaua publică de energie și poate fi refolosit pe timp de iarnă sau chiar vândut.

În al doilea rând, dacă alegi panourile solare ca sursă principală de producere a energiei electrice, pe lângă iubirea oferită partenerului de viață, dăruiești grijă și atenție și mediului înconjurător care este atât de important în viața noastră, chiar vital. Cum se întâmplă asta?

Iubire pentru natură. Sistemele fotovoltaice nu poluează.

Datorită faptului că panourile solare preiau razele soarelui și le transformă în energie printr-un sistem foarte bine pus la punct, nu este necesar să fie folosit niciun tip de combustibil pentru ca acestea să funcționeze, deci nu generează emisii poluante nici direct, nici indirect. În plus, în momentul când energia soarelui este transformată în energie electrică nu se produc zgomote deloc, deci nu există nici poluare fonică.

Iubire pentru eficiență.

Într-un secol al lucrurilor făcute rapid și eficient, panourile solare se încadrează perfect în aceste criterii. Datorită materialelor din care sunt confecționate, siliciu cristalin sau arseniura de galiu, procesul de transformare a razelor solare în energie electrică se realizează într-un timp foarte scurt, iar costurile sunt minime. În plus, cu cât este mai mică suprafața panoului, cu atât este mai mare eficiența lui. Asadar, începe cu multă iubire luna februarie, dar și cu un cadou perfect pentru cei dragi, oferit de cei de la Carpat Energy.

Domenii: Energie, Lifestyle

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Branziba (cunoscuta anterior ca Brandion Agency) este o agentie performanta de branding si marketing. Ai nevoie de mai multi clienti? Contacteaza-ne!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!