Din vorbă-n vorbă despre.... Panouri Solare: Din vorbă-n vorbă cu utilizatorii

Publicat pe 16 Iulie 2021
Iată că în timp ce soarele strălucește pe cerul senin al Clujului cu miros de vacanță, oamenii frumoși de la Carpat Energy, în loc să se tolănească la soare, au copt cel de-al treila articol al campaniei ”Din vorbă-n vorbă despre... Panouri Solare”.

După câteva luni de muncă, oameni aleatoriu întrebați despre panouri solare, copii educați înspre iubirea față de natură, reviste și o trotinetă oferită-n dar, acum este momentul să aflăm părerea utilizatorilor despre acest tip de sistem.

 Primul articol Din vorbă-n vorbă cu oamenii – partea 1, îl puteți citi aici, iar cel de-al doilea Din vorbă-n vorbă cu cei mici – partea 2, îl puteți citi aici.

De ce au cumpărat? Cum se bucură de căldura soarelui? Ce sfat au pentru cei care cochetează cu acest sistem de energie? precum și multe alte informații, puteți afla în articolul Din vorbă-n vorbă cu utilizatorii – partea a treia.

Campania lor a fost pe cât de provocatoare pe atât de educativă, mai ales acum, când în jurul nostru normalitatea s-a schimbat, iar viața îmbracă o altă formă. Ceea ce și-au propus este minunat.

Vă lăsam aici mici pasaje din articol, iar articolul în întregime îl puteți citi aici.

”În prezent, sistemul energetic poate fi dus la un alt nivel prin utilizarea panourilor fotovoltaice pentru locuințe, afaceri mici și mari și nu numai. Fiecare din noi putem deveni propriul nostru producător de energie și nu oricum, ci printr-o metodă simplă, naturală și la îndemâna oricui. Este necesar doar să utilizăm resursele naturale la potențialul lor maxim, pentru a obține tot ceea ce ne dorim de la ele. ”

”Unul dintre lucrurile pe care dorim să le mai obținem prin aceste interviuri, este ca fiecare persoană să conștientizeze și să încerce să contribuie la diminuarea crizei energetice, iar rezultatul să fie atât în beneficiul personal, cât și în beneficiul planetei.”

Așadar, pe lângă părerile celor care încă nu au experiență într-ale panourilor, ne-am gândit să aflați și voi beneficiile panourilor, modul în care pot fi utilizate, dar și opinii sincere ale cunoscătorilor.

Haideți să ne bucurăm împreună de o limonadă rece și să vedem ce spun clienții care deja utilizează panourile solare în diferite forme și locații.


CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Branziba (cunoscuta anterior ca Brandion Agency) este o agentie performanta de branding si marketing. Ai nevoie de mai multi clienti? Contacteaza-ne!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!