Dinti ficsi pe implanturi in doar 8 ore - Life Dental Spa

Publicat pe 4 Septembrie 2020
Life Dental Spa dispune de o echipă de medici specialiști în chirugie orală pregătiți la cel mai înalt nivel profesional, pentru a veni în ajutorul pacienților care și-au pierdut aproape toți dinții de pe arcadă! Cu ajutorul sistemului Fast&Fixed, pacienții se pot bucura acum de dinți ficși pe implanturi în doar 8 ore!

Implantologia în Life Dental Spa

Implantologia reprezintă acea ramură a medicinii dentare care se ocupă cu tratamentele restauratoare realizate pe implanturi dentare. Cu alte cuvinte, implantul dentar joacă rolul unei rădăcini dentare, acesta fiind un suport pentru coroana dentară. 

Este deosebit de important ca, pentru reușita tratamentului cu implanturi dentare, pacientul să respecte întocmai recomandările echipei de #LifeDentisti, printre care se numără:

 • Efectuarea unei consultații în cabinetul stomatologic din București 
 • Realizarea unei radiografii de tipul computer tomograf – CT, astfel încât medicul specialist în chirurgie orală să poată evalua calitatea și cantitatea de os alveolar
 • Realizarea unor analize suplimentare, în cazul în care este necesar 
 • Efectuarea unor tratamente adjuvante, care să asigure reușita intervenției de inserare a implanturilor dentare: tratamentul gingivitei cu laserul dentar, operație de sinus-lifting, augumentare osoasă, etc. 

Fast&Fixed – dinți ficși într-o singură zi

Sistemul Fast&Fixed presupune că pacientul are parte, într-o singură zi, de procedura de inserare a implanturilor dentare, alături de atașarea lucrării protetice provizorii. Într-o singură zi, pacientului i se vor insera un număr de:

Aproximativ 6 implanturi la nivelul maxilarului 

Aproximativ 4 implanturi dentare în mandibulă 

Lucrarea provizorie are rolul de a asigura funcționalitatea și estetica, aceasta fiind păstrată în cavitatea orală de-a lungul perioadei de osteointegrare (aproximativ 6 luni de la procedura de inserare a implanturilor dentare). În acest timp, implanturile dentare se vor integra la nivelul osului alveolar, formându-se legături între suprafața implantului și țesut. 

Dupa perioada de integrare a implanturilor in os, lucrarea provizorie va fi inlocuita cu una definitiva, rezistenta si estetica.

Cine poate beneficia de sistemul Fast&Fixed?

Fast&Fixed este un protocol ce are drept scop obținerea de dinți ficși în doar 8 ore care se adresează:

 • Pacienților care și-au pierdut toți dinții, de pe ambele arcade
 • Pacienților care și-au pierdut aproape toți dinții de pe arcade, iar aceștia nu pot susține o lucrare protetică fixă de tipul punții dentare
 • Pacienților care vor să scape de protezele totale mobilizabile, care s-au dovedit a fi greu de suportat și inestetice 
 • Pacienților care își doresc un tratament restaurator complet într-un timp record 

Programează-te ACUM și beneficiază de voucher-ul oferit de echipa Life Dental Spa în valoare de 500 de euro pentru procedura Fast&Fixed!

Folosirea laserului dentar în cadrul procedurii Fast&Fixed

Clinicile stomatologice Life Dental Spa dispun de tehnologia ultramodernă a laserului stomatologic. Cu alte cuvinte, procedura chirurgicală se realizează cu ajutorul laserului dentar, acesta aducând multiple beneficii, precum:

 • Limitarea sângerării 
 • Diminuarea senzației de durere post-operatorie 
 • Menținerea unui câmp operator curat și vizibil
 • Sterilizarea țesuturilor, cu diminuarea riscului de infectare post-operatorie 
 • Regenerarea se realizează mult mai rapid, laserul stimulând imunitatea locală 
 • in cazul implanturilor, ajuta la integrarea acestora in os

Alege Life Dental Spa și bucură-te de cele mai calitative și durabile tratamente stomatologice realizate de echipa de medici profesioniști #LifeDentisti!

Domenii: Farma

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!