DistributieUtilaje.ro - Magazin online scule, utilaje, accesorii si piese de schimb

Publicat pe 22 Noiembrie 2017
Motocoase, motosape, atomizoare, zdrobitoare de struguri, filtre de vin, aparate de muls, masini de tuns gazon, accesorii agricole, scule electrice, utilaje de constructii, aparate de masura, aparate de sudura, compresoare de aer, echipamente pentru curatenie, echipamente de protectie, generatoare de curent, incalzire, climatizare, tratare aer, motoare electrice si termice, pompe si hidrofoare, prelucrare tomate, prelucrare carne, redresoare, roboti auto, tehnica diamantata, utilaje agricole si de gradinarit, viticultura, vinificatie, zootehnie, combustibili si lubrifianti, piese de schimb si accesorii.

Încă de la înființare, în 1994,  CONTI SRL s-a preocupat să ofere clienților săi produse noi, tehnologie nouă și service în garanție și postgaranție pentru aproape toate produsele comercializate. Încercăm în permanență să ne respectăm partenerii, să aflăm nevoile lor și să prezentăm oferte speciale.

Politica noastră este orientată spre clienti și se centrează pe asigurarea calității serviciilor prestate și satisfacția clienților. Calitatea produselor livrate urmare a unei selecții atente a furnizorilor, precum și prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motivează o politica coerentă orientată către succes.

Suntem numărul 1 pe piața din județul Sălaj la vânzarea de echipamente semi-profesionale, profesionale și industriale. Pe piața din România suntem printre cei mai mari distribuitori de scule electrice profesionale și utilaje de mică mecanizare pentru construcții, oferind servicii complete clienților noștri.

Distribuim scule electrice de la producători de renume mondial precum: BOSCH, MAKITA, DEWALT, HITACHI, cât și METABO. Stocurile de scule și piese de schimb pentru acestea vă stau la dispoziție. Pentru aceste scule electrice, veți găsi la noi și toată gama de accesorii necesară - burghie metal și lemn, burghie SDS Plus și MAX, dălți și șpițuri, carote diamantate beton, carote metal, pânze pendular, discuri lemn, discuri metal și produse abrazive și alte accesorii de care aveți nevo

Pentru domeniul construcțiilor, suntem furnizor de utilaje de mică mecanizare care vă vor ajuta în proiectele dumneavoastră. Aceste utilaje de construcții cuprind maiuri compactoare, tăietoare de asfalt / beton, vibratoare de beton, plăci compactoare, vibratoare de beton și mașini de finisat betonul. Calitatea deosebită a acestor utilaje este asigurată de furnizori importanți precum: WEBER, AGT, IMER, BISONTE, MIKASA, MASALTA, WACKER NEUSON, TECHNK.

Pentru partenerii noștri venim în întâmpinarea problemelor de pe șantier cu tehnologie nouă în domeniul găuririi betonului, betonului armat, dar și a altor materiale de construcții. Mașinile profesionale de găurit cu carotă EIBENSTOCK, CABEL, DR. SCHULZE, sunt destinate găuririi fără percuție. Aceste mașini au posibilitatea de a lucra manual sau fixate pe stativ, pentru găurirea umedă sau uscată, ceea ce le oferă maximul de eficiență. Discurile și carotele diamantate oferite de noi sunt de la KERN și DR. SCHULZE, producători de renume.

Oferta generală cuprinde și generatoare de curent monofazate, trifazate și cu sudură cu puteri de la 1 kVA până la 300 KVA. Producătorii acestor utilaje sunt KIPOR, AGT, ENERGY, IMER, SENCI, GENMAC și STAGER.

Pentru clienții noștri oferim compresoare de aer cu piston și cu curea ABAC, NUAIR, AIRMASTER, FIAC, FINI, BALMA, CHICAGO PNEUMATIC.

Diversitatea ofertei noastre este completată de scule și unelte de mână UNIOR, STANLEY, TOP MASTER, MOB-IUS, TKF etc.

Sectorul de curățenie și spălare este reprezentat de mașini de spălat cu presiune și aspiratoare profesionale BIEMMEDUE, motounelte, motofierăstraie, motocoase produse de firma STIHLMAKITA, EFCO, etc.

Pompe, hidrofoare și motopompe pentru apă curată, apă semi-murdară și murdară de la AGT, KOSHIN, SENCI, KIPOR, STAGER, GENERAC, PEDROLLO, EBARA, MAKITA și WASSERKONIG.

În domeniul sudurii vă oferim echipamente pentru sudare MMA, MIG-MAG, TIG și echipamente pentru tăierea cu plasmă, accesorii oferite de  TELWIN, HELVI, PROWELD, DUCTIL, TECHNOWELD.

Utilaje agricole și de grădinărit: motosape, motocultivatoare, motocositori, mașini de tuns iarba, tractorașe de gazon de la  VIKING, BERTOLINI, BCS, GRILLO, MCCULLOCH, MTD, STAGER, PROGARDEN, TEXAS, KIPOR etc.

În domeniul viticulturii și vinificației suntem importatori pentru zdrobitoare și desciorchinatoare de struguri, prese (teascuri) de struguri, filtre de vin, cisterne de inox, pompe de transvazare, bidoane de inox etc. Producătorii acestor utilaje sunt MARCHISIO, ENOITALIA, SZENTKIRALY etc.

Suntem prezenți pe piața offline din:

- județul SĂLAJ, cu magazinele din: ZALĂU (Sediul Social, Showroom, Centru de Service și Depozit Logistic), ȘIMLEU SILVANIEI, CRASNA, JIBOU și CEHU SILVANIEI.

- județul BIHOR, cu magazinul din MARGHITA.

- județul MARAMUREȘ, cu magazinul din TÂRGU LĂPUȘ.

dar și pe cea on-line din România, prin magazinul nostru www.distributieutilaje.ro, prin intermediul căruia livrăm oriunde în țară produsele comercializate de către noi.

Magazinul nostru online beneficiaza de un design modern, responsive si usor de folosit. Platforma este updatata la zi cu ultimele setari de securitate si foloseste un certificate de encriptare SSL, astfel ca asigura un mediu sigur de navigare pe site.

Pentru a vedea cateva dintre produsele de noi va invitam sa intrati pe canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/user/DistributieUtilajeRO . Aici veti gasi exemple de utilizare a mai multor produse precum freze de zapada, zdrobitor de struguri, motosapa, masina de imprastiat, pistol pneumatic, telemetru cu laser, goniometru, fierastrau vertical, fierastrau circular, tractoras de tuns gazonul si multe altele.

PREZENTA ONLINE ONLINE

Site web: https://www.distributieutilaje.ro

Site web: http://www.conti.ro

Facebook: https://www.facebook.com/DistributieUtilaje.ro

Youtube: https://www.youtube.com/user/DistributieUtilajeRO


SC CONTI SRL

Distributie Utilaje -  Motocoase, motosape, atomizoare, zdrobitoare de struguri, filtre de vin, aparate de muls, masini de tuns gazon, accesorii agricole, scule electrice, utilaje de constructii.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!