Domeniile .SRL, noua optiune a firmelor romanesti

Publicat pe 16 Noiembrie 2016
Firmele din Romania au acum un domeniu de internet dedicat: .SRL

Pentru ca in mediul online increderea este esentiala pentru a vinde, firmele din Romania au un nou domeniu de internet prin care pot oferi incredere clientilor lor.

Domeniile .SRL sunt disponibile pentru inregistrare atat pentru a arata ca site-ul apartine unei firme SRL, a securiza numele firmei, cat si a semnala un site care ofera servicii pentru firme, de exemplu serviciipentru.srl.

Aceste domenii sunt deja populare in tari ca Italia sau Brazilia unde tot mai multe firme aleg sa utilizeze domenii .SRL pentru a se diferentia de domeniile clasice, iar estimarile sunt ca  aceasta extensie va deveni una din cele preferate si de firmele romanesti.

Inca de la lansare corporatiile globale cum ar fi Google sau Amazon si-au inregistrat deja propriile domenii .SRL.

Profitati acum de promotia pentru domeniile .SRL. Acestea pot fi inregistrate cu doar 9.9 euro + TVA pe primul an.

Detalii gasiti pe site-ul firmei de gazduire web Hostvision sau pe site-ul dedicat domeniilor .SRL VREAU.SRL


Hostvision SRL

Hostvision este una din principalele firme de hosting din Romania. Oferim servicii de hosting si inregistrare domenii inca din 2001 pentru mai mult de 12000 de clienti. Gama de pachete de hosting...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!