Doriți să organizați o petrecere deosebită

Publicat pe 23 August 2021
O petrecere reușită are nevoie de foarte multe lucruri! În primul rând este nevoie de un organizator foarte bun, este nevoie de o locație specială, de o formație cu un repertoriu variat și cu artiști talentați în adevăratul sens al cuvântului, precum și de un meniu gustos și bogat. Dacă aveți deja stabilită data evenimentului, noi vă putem recomanda formația care va transforma acest eveniment într-o petrecere deosebită! Se va dansa și se va cânta mult!

O formație talentată cu soliști de foarte bună calitate!

 Lucian Band este o formație care cântă la aproape toate categoriile de evenimente și petreceri încă din anul 2002. A susținut, de asemenea, foarte multe concerte în aproape toate regiunile țării precum și în străinătate! Membrii fondatori Lucian și Gina sunt absolvenți ai Academiei de Muzică din România, și din anul 2002 participă cu SUCCES la organizarea de evenimente importante!

 O formatie de nunta complexă are întotdeauna un repertoriu foarte variat. Lucian Band oferă, astfel, mai multe tipuri de muzică: cafe-concert, jazz, valsuri, tangouri celebre, cover-uri moderne, muzică ușoară românească, muzică de petrecere, bineînțeles și nelipsita muzică populară românească! Există două soliste foarte talentate în această formație, Gina și Mirela pentru cele două categorii importante de muzică populară și, respectiv, muzica ușoară.

 În ce localități pot să participe la evenimente?

 De obicei, formația Lucian Band participă la evenimente importante organizate în municipiul București, în județele Ialomița, Dâmbovița, Dolj, Ilfov, Călărași, Teleorman, Argeș, Prahova, Constanța, Vâlcea, Brăila, Buzău, Giurgiu și în județul Olt. Acestea sunt județele unde, de obicei, această formație cântă! Însă, dacă doriți cu adevărat să participe și la evenimentul organizat de dumneavoastră care va avea loc într-o altă regiune din țară, recomandarea noastră este să contactați chiar în acest moment, unul din membrii formației și să discutați și despre această posibilitate. Nu este exclus ca formația să se poată deplasa și într-o altă localitate decât în cele menționate anterior!

 Locațiile unde formația Lucian Band a cântat deja

 Pentru a vă ajuta să vă formați o părere despre tipul de evenimente la care formația Lucian Band poate participa, vă prezentăm câteva locații unde au fost organizate petreceri importante, deja: Hotel Marriot București, Hotel Ramada București, Hotel Hilton, Hotel Crown Plaza București, Hotel Hornet București, Jubile Ballrooms București, Cristal Ballrooms București, Aristocrat Ballrooms București.

 Despre repertoriul formației Lucian Band

 Cele mai multe formatii de nunta Bucuresti se axează doar pe două categorii importante de muzică, respectiv muzică populară și muzică.. ușoară românească.

 Lucian Band oferă persoanelor interesate un repertoriu mult mai complex, însă! Este vorba despre foarte multe melodii internaționale, despre muzică adevărată de ...petrecere, despre melodii italienești, grecești, turcești, armenești, etc.

 Repertoriul formației este postat chiar pe site-ul de prezentare lucianband.ro. Cel mai bine este ca, atunci când veți discuta cu reprezentanții formației toate detaliile colaborării, să stabiliți exact ce tip de muzică și chiar și ce melodii preferați să fie interpretate la evenimentul dumneavoastră!

 Stabiliți o audiție … chiar acum! O parte din contractele pentru evenimentele din anul 2022 sunt deja semnate!

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!