Doriti sa deveniti sofer? Incepeti de la scoala de soferi Drive School

Publicat pe 26 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Toata lumea isi doreste la un moment dat sa dea de carnetul de conducere. Indiferent ca aveti o masina sau nu primul pas este carnetul. Va ganditi la asta, strangeti bani, si noi va propunem sa veniti la noi. Scoala de soferi Drive School va indruma spre a invata intr-un mod eficient si fara presiune. Pachetul nsotru de cursuri pentru categoria B este la indemana oricui , achitabili si in rate. De asemenea predam cursurile si in limba engleza pentru a oferi mai multe posibilitati si cetatenilor straini care vor sa urmeze cursurile scolii noastre de soferi. Nu ne oprim cand dorim sa satisfacem noii cursanti si va asteptam cu cerintele dumneavostra,oricat de exigente si in ce priveste programul de cursuri, nu va faceti griji. Partea teoretica se poate invata direct de acasa sau chiar aici la scoala de soferi in functie de cum doriti.

Iata ce va poate oferi scoala de soferi Drive School

      Munca in echipa este importanta cand va urcati la volan cu instructorul dumneavoastra. Va promitem un profesionist si un profesor excelent. Comunicarea si increderea este importanta pentru a nu va simti presat sau incomfortabil la volan. Incepeti prin a va relaxa si a fi increzatori ca toata lumea greseste. Totul e sa invatati din greseli si ascultati sfaturile instructorului de la scoala de soferi.

      Pentru alte categorii si informatii ne puteti accesa site-ul www.driveschool.ro si sa va convinge-ti de seriozitatea si valorile scolii noastre. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari aveti. Datorita faptului ca am reusit sa ne extindem pe toate sectoarele capitalei va facem si accesul la cursurui mult mai usor. Aveti la dispozitie masini si instructori care se ridica standardelor europene si care ca ajuta sa descoperiti secretele conducerii unui autovehicul.

 Atunci cand iti doresti ceva la scoala de soferi Drive School avem grija sa se implineasca

      Timpul necesar stapanirii unui autovehicul ? Veti fi foarte surprinsi ca este foarte mic. Desi doar practica va poate face din ce in ce mai buni. Dupa ce va completati cunostintele legislatiei si autovehicului sunteti pregatiti sa exersati cand doriti si puteti pana sunteti pregatiti. De asemenea ne dam cuvantul sa nu va dam sperante ca veti invata imediat si va fi usor. Dar cu putina concentrare si lasandu-ne sa va ajutam si indrumam va ducem pe cel mai bun drum spre a excela. Aceasta perioada petrecuta la scoala de soferi este importanta si incercam sa va pregatim pentru o viata intreaga cu carnet de sofer. Dorim sa plecati de la scoala noastra cu cunostiinte bine intiparite in memorie si veti vedea ca totul este foarte logic si usor de retinut.

Site-ul nostru va aduce tot ce aveti nevoie pentru a incepe imediat pregatirea teoretica. Cursul este gratuit pentru orice vizitator. De asemenea va oferim si teste pentru a va verifica cunostintele acumulate. Aceasta optiune este doar pentru cei care prefera sa invete acasa. Daca totusi aveti timpul de a veni la noi la scoala de soferi mai des in timpul pregatirii teoretice avem cele mai bune echipamente pentru o invatare comoda si rapida. De asemenea avantajul este ca veti putea afla pe loc raspunsul la orice intrebare aveti. Standarde inalte, munca de echipa si usoara accesibilitate a scolii sunt cele mai bune moduri in care ne putem descrie.

DIRECTOR: Nicu Comandatu

Domenii: Investitii

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!