Dormitorul tau are nevoie de o schimbare? Iata 3 idei de piese de mobilier care nu trebui sa-ti lipseasca

Publicat pe 11 Ianuarie 2017
Dormitorul este fara indoiala una dintre cele mai importante incaperi din cadrul unei locuinte avand in vedere ca aici ne relaxam si ne incarcam cu energie pentru ziua urmatoare.

 Dormitorul este fara indoiala una dintre cele mai importante incaperi din cadrul unei locuinte avand in vedere ca aici ne relaxam si ne incarcam cu energie pentru ziua urmatoare. In acest sens, amenajarea dormitorului devine o actiune destul de dificila, mai ales in conditiile in care multi dintre noi avem tendinta de a supraaglomera aceasta incapere cu numeroase piese de mobilier si obiecte de decor.

 Spre deosebire de alte incaperi din cadrul locuintei, dormitorul este camera care necesita o atentie mai aparte, iar acest lucru se datoreaza in principal faptului ca un dormitor trebuie sa dispuna atat de piese de mobilier cu un aport estetic deosebit, precum si de un decor care sa ne permita sa ne relaxam. In acest sens, am alcatuit o scurta lista care contina 3 idei de piese de mobilier pe care le putem achizitiona de la http://www.premiamob.ro/dormitor/ si care ne pot transforma dormitorul intr-o oaza de relaxare.

 Patul Valentina, vedeta din dormitorul tau

 Patul valentina pe care il regasim in oferta celor de la Premiamob este cu siguranta un model de pat care nu trebuie sa lipseasca din niciun dormitor. Patul dispuna de o structura deosebit de rezistenta, fiind creat din lemn solid si respectiv otel care reusesc sa se imbine perfect, creand un acord cromatic de-a dreptul inedit.

 Noptiera Fiona, mica atractie din dormitor

 Noptierele sunt piese de mobilier esentiale care trebuie sa se regaseasca in orice dormitor avand in vedere ca pe langa aportul estetic deosebit pe care il pot avea, aceste noptiere ne sunt totodata si utile. Noptiera Fiona este un exemplu inedit de noptiera pentru care puteti opta atunci cand vreti sa schimbati complet atmosfera din cadrul dormitorului dumneavoastra. Mai mult decat atat, aceasta vine intr-un contrast perfect cu patul Valentina prezentat mai sus.

 Somierele, de nelipsit din dormitor

 Desi somierele nu contribuie la partea estetica a unui dormitor, nu trebuie sa uitam de faptul ca una dintre principalele aspecte ale unei astfel de incaperi este si aceea de a ne relaxa. Somierele reprezinta optiunea perfecta in acest sens avand in vedere ca acestea, impreuna cu o saltea de calitate ne pot oferi un somn odihnitor.

 www.premiamob.ro este un magazin online in cadrul careia regasiti o gama diversificata de piese de mobilier pentru fiecare incapere din cadrul locuintei si pe care le puteti achizitiona la preturi cu totul si cu totul speciale. 


SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!