Dr. David Bosshart la Romanian Hospitality Conference

Publicat pe 10 Martie 2017
Dr. David Bosshart este invitat special la Romanian Hospitality Conference pe 19 aprilie la Sheraton Bucharest Hotel. Cercetătorul va vorbi audienței din România despre tendințele consumerismului și despre piața de servicii din sectorul HoReCa.

Dr. David Bosshart este cel mai important analist de tendințe al momentului. Cercetătorul este CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elveția. Este expert în evoluția piețelor la nivel global și impactul acestora asupra consumerismului și serviciilor.

Până acum a susținut peste 1.800 de prezentări în 40 de țări pentru o audiență de peste 300.000 de oameni. Munca sa se concentrează pe subiecte precum viitorul consumerismului, transformările societății consumatoare, digitizarea, managementul și cultura HoReCa, globalizarea și filosofia politică.

Romanian Hospitality Conference este cel mai mare eveniment dedicat industriei HoReCa din România iar anul acesta se află la prima ediție. Tema acestei ediții este “Noua Ordine din HoReCa. Tendințe și provocări”. Printre speakeri se numără Daniel Mischie, CEO City Grill, Dan Isai, CEO Salad Box, Radu Bălăceanu, Country Manager Food Panda, Muhammad Murad, Presedinte FPTR, Dragos Anastasiu, Presedinte Grup Eurolines, Radu Savopol, owner 5TOGO, Mihai Păun, CEO Bringo și alții. La eveniment vor participa și reprezentanții celor peste 60 de branduri membre HORA.

“Ne dorim să eliminăm tonul negativ de care are parte industria ospitalității din partea presei și a autorităților, să creăm un pol de atracție pentru cei ce vor un business curat în ospitalitate, să creăm o platforma de discuții și întâlniri pe teme actuale și care să-și găsească o implementare prin inițiativele HORA, să creăm sharing de know-how, trenduri și tendințe pentru cei ce vor să facă business în ospitalitate în România”, explică Dragoș Petrescu, președintele HORA.

Tema acestei ediții este “Noua Ordine din HoReCa. Tendințe și provocări”. Printre speakeri se numără Dr. David Bosshart, CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elveția, Daniel Mischie, CEO City Grill, Dan Isai, CEO Salad Box, Radu Bălăceanu, Country Manager Food Panda, Muhammad Murad, Presedinte FPTR, Dragos Anastasiu, Presedinte Grup Eurolines, Radu Savopol, owner 5TOGO, Mihai Păun, CEO Bringo și alții. La eveniment vor participa și reprezentanții celor peste 60 de branduri membre HORA.

“Avem nevoie de obiectivitate. Avem nevoie de putere de analiză. Avem nevoie de expertiză. De aceea l-am rugat pe Dr. Davin Bosshart să accepte invitația noastră. Suntem într-un moment în care trebuie să aducem cât mai mult know-how în industrie și să sprijinim cu bună credință toți jucătorii din sector. GDI este cel mai mare institut de analiză din Europa în ceea ce privește tendințele de consum și suntem tare mândri că au acceptat propunerea noastră”, spune Florin Maxim, Managing Director Smite.

La conferință vor participa 250 de persoane, proprietari și top management din HoReCa și industrii conexe.

Pentru participare, biletele vor putea fi achiziționate începând cu data de 17 martie de pe site-ul Hora, conferinta.horaromania.org 

Domenii: Turism

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!