Dr. Leahu: De la o clinica stomatologica la o retea de sanatate dentara

Publicat pe 12 Februarie 2019
Piata stomatologiei din Romania a cunoscut, de-a lungul timpului, suisuri si coborasuri. De la lipsa tehnologiei de ultima generatie la preturile exagerate, de la tratamente dureroase la proceduri ce necesitau numeroase vizite la medicul stomatolog, de la personalul medical fara experienta si pana la numeroasele cabinete stomatologice reprobabile aparute peste noapte – toate aceste detalii mai putin fericite au pus intr-o lumina negativa imaginea stomatologiei autohtone si au descurajat sute de pacienti sa mearga la dentist. In plus, teama de durere si lipsa de resurse financiare au determinat si ele persoanele cu afectiuni dentare sa tot amane rezolvarea acestora.

Aceste aspecte s-au schimbat, insa, simtitor odata cu aparitia clinicilor de medicina dentara profesioniste, cu servicii integrate si rapide, personal competent si aparatura de ultima ora, care sa ofere cel mai bun raport calitate-pret. O prima clinica stomatologica notabila in acest sens, care a reusit sa reeduce pacientii, este cea infiintata de medicul specialist in implantologie Dr. Ionut Leahu, in urma cu 7 ani, in Bucuresti. Ulterior, datorita succesului obtinut in atingerea obiectivului propus,si anume acela de a oferi tuturor romanilor acces facil la sanatate dentara, clinica stomatologica Dr. Leahu s-a transformat intr-un adevarat brand, etalon pentru aceasta industria din Romania. 

In prezent, reteaua Dr. Leahu cuprinde 4 locatii de top in zone cheie ale Capitalei, precum si doua locatii in afara Bucurestiului, acestea din urma fiind cele mai recente – inaugurate anul trecut. Vezi mai jos lista locatiilor!

• Clinica stomatologica Dr. Leahu Victoriei, Bucuresti

• Clinica stomatologica Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Bucuresti

• Clinica stomatologica Dr. Leahu Caramfil, Bucuresti

• Clinica stomatologica pentru copii Dr. Leahu Pipera, Bucuresti

• Clinica stomatologica Dr. Leahu Pitesti, Str. Doaga Nr. 11

• Clinica stomatologica Dr. Leahu Timisoara, Str. Cozia Nr. 71

Desi extinderea Clinicilor Dr. Leahu la nivelul Capitalei s-a facut treptat, de-a lungul celor 7 ani de existenta a brandului, putem spune ca anul 2018 a fost cel care a marcat transformarea acestor clinici intr-o adevarata retea de sanatate dentara. Anul trecut, brandul Dr. Leahu a facut primii pasi spre obiectivul sau suprem: extinderea la nivel national.

Cu aceasta ocazie, Dr. Ionut Leahu, fondatorul retelei, a facut urmatoarele declaratii: ,,Din pasiune pentru zambet si grija pentru sanatatea orala, venim tot mai aproape de pacientii nostri, punandu-le la dispozitie tratamente personalizate 100%, care sa se plieze pe nevoile si problemele fiecaruia.’’ / „Alaturi de echipa noastra implicata si dedicata de profesionisti in domeniul medicinei dentare, vom continua sa punem pe primul loc sanatatea pacientilor, oferindu-le acestora cele mai bune servicii. Lucram cu tehnologie de ultima ora si planificam eficient timpul pacientului petrecut in orice clinica stomatologica marca Dr. Leahu, astfel incat acesta sa beneficieze de o experienta medicala exceptionala.”

Dr. Ionut Leahu a mai precizat ca planul de extindere nationala va continua si in anul 2019, acesta punandu-si in slujba pacientului atat cunostintele medicale, cat si cele antreprenoriale pentru a schimba complet fata stomatologiei romanesti. Un alt aspect remarcabil referitor la aceasta retea de sanatate dentara il reprezinta turismul medical, inclusiv pacienti straini venind in Romania pentru a beneficia de serviciile Dr. Leahu, la cel mai bun raport calitate-pret!

Domenii: Lifestyle

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →