Dr. Leahu: Implanturi dentare vindecate de 7 ori mai repede cu PRGF Endoret

Publicat pe 14 Februarie 2017
Adesea, cei care ne trec pragul vor un tratament modern, care sa le redea increderea in sine si sa le ofere, rapid, zambetul la care doar au visat. Pentru ca tot mai multi pacienti romani si straini vin in clinicile stomatologice Dr. Leahu pentru implanturi dentare rapide, am considerat investitia intr-o tehnologie revolutionara de vindecare cu factori de crestere – PRGF Endoret – o adevarata necesitate.

In primul rand, am ales PRGF Endoret pentru ca vindeca locul asupra caruia s-a intervenit pentru un implant dentar de 7 ori mai rapid, iar pacientii sunt incantati ca nu mai resimt durerea si ca timpul de vindecare scade considerabil.

Pentru dr. Ionut Leahu, manager al clinicilor Dr. Leahu si specializat in tratamente cu implant dentar, PRGF Endoret il ajuta sa obtina o rata de succes de 100% a oseointegrarii acestuia.

PRGF Endoret asigura succesul unui implant dentar

In clinicile stomatologice dr. Leahu investim constant in tehnologie si in multiple specializari pentru echipa noastra de medici dentisti, astfel incat toti pacienii nostri sa obtina cele mai bune rezultate ale tratamentelor stomatologice, indiferent de tipul lor.

Avem disponibile implanturi dentare de ultima generatie, de la producatori de top – Bredent, prin Sky si sistemul fast&fixed si Inno. Indiferent de tipul de implant dentar pentru care se opteaza, PRGF Endoret grabeste de pana la 7 ori vindecarea.

Cum functioneaza PRGF Endoret in tratementele cu implant dentar?

Sa luam urmatorul exemplu: pe piele ne zgariem sau ne ardem, iar plaga este deschisa. Pentru cicatrizarea si vindecarea acesteia, organismul elibereaza proteine.

Spre deosebire de vindecarea naturala, PRGF Endoret ajuta organismul sa se vindece mai rapid, cu ajutorul factorilor de crestere, care se obtin din recoltarea a 9 ml din sangele pacientului, care este apoi centrifugat pentru a se obtine plasma, raspunzatoare de vindecarea rapida a tesuturilor.

Sangele recoltat se centrifugheaza cu viteza de 1000 de rotatii/minut, 8 minute, timp in care hematiile sunt izolate de plasma. Ulterior, substanta cu factori de vindecare este introdusa intr-un cuptor special si transformata intr-o pasta cu proprietati regenerative. Aceasta se va aplica direct asupra locului intervenit in vederea unui implant dentar, care va vindeca locul de 7 ori mai repede.

Dr. Ionut Leahu, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in implanturi dentare din tara, sustine ca aceasta tehnologie a adus “rezultate uimitoare, regenerand tesutul fara efecte adverse si reducand semnificativ timpul de recuperare dupa o interventie chirurgicala. Rata de succes a implanturilor dentare a fost de 100 %. Am eliminant cu totul inflamatii, infectii sau orice alte complicatii post-operatorii care mai puteau aparea”.

Pana la aparitia tehnologiei PRGF Endoret pentru implanturi dentare, regenerarea post implant dentar era anevoioasa, dificila si chiar dureroasa. Insa acum nu mai este cazul pentru ca imbinarea acestei tehnologii cu grefa osoasa imbunatateste cicatrizarea lamboului, evitandu-se astfel expunerea acesteia si, in acelasi timp, grabind recuperarea post-operatorie a pacientului.

Beneficii PRGF Endoret aduse implanturilor dentare:

  • procesul de vindecare este de 7 ori mai rapid
  • dispar riscurile inflamatiei, a infectiilor si a complicatiilor post-chirurgicale
  • lipsa durerii
  • 100% biocompatibil si sigur.

Despre PRGF Endoret pentru implanturi dentare

BTI, Institutul pentru Biotehnologie si Medicina Regenerativa din Spania, a dezvoltat ani la rand tehnologii inovatoare pentru stomatologie, menite sa creasca exponential calitatea actului medical si sa imbunatateasca experienta pacientilor care au nevoie de un implant dentar.

De-a lungul a 15 ani de cercetari, PRGF Endoret are cea mai extinsa experienta de piata in ceea ce priveste dezvoltarea protocoalelor specifice pentru regenerarea tesuturilor, iar la mai mult de 700.000 de pacienti, tratati in peste de 20 de tari, nu a fost observata nicio reactie adversa.

Domenii: Lifestyle

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!