Drumul creativ al unei companii cu capital 100% romanesc

Publicat pe 5 Iunie 2019
Pasiunea pentru arhitectura, constructii, design a reprezentat intodeauna mai mult decat implicare, provocare.

Intotdeauna noile concepte si-au gasit aici acel joie de vivre al creativitatii, totul transformandu-se in pasiune pentru viitor de fapt, pentru tot ceea ce inseamna provocarile viitorului in domeniul constructiilor, arhitecturii, design-ului.    

Iar atunci cand o companie axata pe acest domeniu decide ca acesta este cu adevarat drumul ei de urmat, cu exact pasiune si vointa, atunci totul devine intr-adevar important. ING Design Construct este o companie fondata in anul 2004, de catre managerul Cristinco Pistol, fiind o companie cu capital 100% romanesc.

Domeniul de baza l-a reprezentat exact acea pasiune mentionata: constructii civile, arhitectura si design. Dupa nenumarate incercari nu toate reusite in colaborarea cu furnizorii in domeniul pardoselilor, colaborare dedicata special proiectelor companiei, in anul 2016 s-a luat decizia de se infiinta o ramura in domeniul pardoselilor profesionale. Asa a luat nastere Home Expert Magazin.

Motive de mandrie

In prezent, dupa 3 ani de activitate, compania are motive de mandrie. Baza o constituie o echipa tanara, care execută cu profesionalism orice lucrare, folosind materiale si tehnologii moderne, pentru a raspunde exigentelor tuturor clientilor. Iar sute de clienti care au beneficiat de serviciile companiei de furnizare si montaj s-au dovedit a fi nu numai multumiti, ci si fideli. 

Compania este activa atat pe piata interna, cat si pe cea externa in furnizare si montaj de mocheta trafic intens pentru birouri, restaurante, sali evenimente, hoteluri, precum si de linoleum – covor pvc medical, de trafic intens, antibacterian pentru spitale, clinici medicale, cabinete stomatologice, spatii sterile.

Showroom-ul Home Expert Magazin se afla pe Calea Mosilor nr. 51, Bucuresti, aici putand fi gasite peste 500 modele de mocheta si linoleum –covor pvc. Compania livreaza in toata tara, printre furnizorii sai numarandu-se Belgia (furnizor mocheta Balta ITC, Carus) si Suedia (furnizor linoleum – covor pvc Tarkett).

De asemenea, compania ofera asistenta cliectilor in luarea deciziilor optime in functie de nevoi si lucreaza cu stocuri si pe baza de comanda, livrabile din cele doua depozite din Bucuresti si Cluj.

Drumul Home Expert Magazin continua, fiind deschis exact acelor provocari de care are nevoie pentru a se dovedi de impact. 

Domenii: Afaceri

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →