DSA Advisor- Deschidere de noi drumuri

Publicat pe 15 Februarie 2018
Bucuresti, februarie, 2018: DSA Advisor, experienta si abilitatea unei viziuni de succes

    NEWS

    Contact:

    Razvan GRECIUC, Managing Partner – DSA Advisor

    mobil: 0737201809

    Doru ILIESCU, General Manager – DSA Advisor

    Mobil: 0737211574

    e-mail: office@dsa-advisor.ro

______________________________________________________________________

 Al doilea cel mai mare intermediar de credite din Romania din punct de vedere al reprezentarii geografice la nivel national, Adwisers DSA s-a divizat la inceputul acestei luni in doua companii distincte. 

 Doi dintre fondatorii Adwisers DSA, Razvan Greciuc si Doru Iliescu, insotiti de o mare parte din reteaua nationala construita de ei, au plecat pe propriul drum sub numele: DSA Advisor, impreuna cu o experienta de 8 ani in Direct Sales Agency si 12 ani in domeniul financiar-bancar.

 Insufletiti ca intotdeauna, cei doi au ca misiune continuarea muncii din ultimii ani, construirea permanenta a retelei de consultanti, care in prezent asigura vizibilitate si acoperire in 25 de judete, totul fiind in slujba solutionarii optime a nevoilor clientilor si in corelare cu cerintele de calitate ale celor peste 20 de Parteneri Financiari (Banci, IFN-uri si Societati de Leasing).

         Cu recunostinta,

         DSA Advisor

Domenii: Finante-banci

dsa group credit advisor srl

DSA Advisor''Credite cu Suflet"Al doilea cel mai mare broker de credite din Romania.Insufletiti ca intotdeauna, avem ca misiune continuarea muncii din ultimii ani, construirea permanenta a retelei...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!