Dubai Blockchain: Parteneriat Elrond & GDA Corporation pentru Solutii de Plati Rapide si Aplicabilitatea Contractelor Inteligent

Publicat pe 2 Mai 2020
Elrond Network, startup-ul European care construiește un blockchain la scala internetului, aducand 1.000x îmbunătățiri față de implementările similare existente, și Global Digital Assets Corporation (GDAC), compania de servicii profesionale care lucrează cu economii și regiuni cu creștere ridicată pentru a accelera inovarea, au început astăzi un acord pentru cercetare și dezvoltare.

Inițiativa Dubai Blockchain își propune să facă din Dubai primul oraș complet operațional pe blockchain. Acesta abordează trei piloni strategici: eficiența birocratică a guvernului, crearea oportunităților noi în industrie și leadershipul internațional. Implementarea cazurilor de utilizare pentru fiecare dintre piloni se va face după o selecție riguroasă a tehnologiilor și a partenerilor de implementare.

Elrond este cunoscut în spațiul blockchain datorită performanțele sale semnificative și scalabilitatii rețelei. Partenerii noștri din mediul de business ne cunosc și datorită contribuțiilor noastre notabile în domeniile conturilor și contractelor inteligente (Smart Contracts). Împreună, aceste componente fac ca blockchainul Elrond să fie echipat în mod unic pentru rezolvarea unor probleme reale de utilizare. ”, a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond.

Elrond Ltd. și GDA Corporation explorează implementarea rețelelor de plăți și vămuire rapidă, precum și definirea și implementarea frameworkurilor de contracte inteligente. Parteneriatul face uz de infrastructura scalabilă a Elrond și a inovațiilor multiple în ceea ce privește contractele inteligente și conturile inteligente pentru a defini un model de lucru adecvat pentru Dubai și pe care să îl implementeze pe blockchain-ul Elrond.

Obiectivul nostru de a spori eficiența prin digitalizare este cu atât mai ușor de atins atunci când companiile inovatoare aduc soluții clare pentru unele din blocajele noastre. Suntem încântați să colaborăm cu Elrond Network și să hack-uim problemele moderne în moduri noi și interesante ”, spune Ashton Hettiarachi, Partener la GDAC.

Despre GDA Corporation

GLOBAL DIGITAL ASSETS CORPORATION (GDAC) este un furnizor de top al tehnologiilor emergente și al serviciilor de consultanță pentru risc pentru organizații și guverne. GDAC lucrează cu economii și regiuni cu creștere ridicată pentru a permite inovația, a stimula economiile și a crea noi locuri de muncă, ajutând autoritățile de reglementare și sectoarele publice să experimenteze cu tehnologii emergente și să dezvolte cazuri de utilizare a tehnologiei și industrii intersectoriale.

 

Website: www.gdacorporation.com

Email de Contact: info@gdacorporation.com

Despre Elrond

Elrond este o nouă arhitectură blockchain, concepută de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1000 de ori a vitezei de transfer și de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond introduce două inovații cheie: un nou mecanism Adaptive State Sharding și un algoritm Secure Proof of Stake (PoS), care permite scalabilitatea liniară cu un mecanism de consens rapid, eficient și sigur. Astfel, Elrond poate procesa până la 10.000 tranzacții pe secundă (TPS), cu latență de 5 secunde și costuri neglijabile, încercând să devină temelia unei economii online fără permisiune, fără granițe și accesibilă la nivel global.

Email de Contact: contact@elrond.com

Pentru mai multe informații vizitați: www.elrond.com


SC Elrond Network SRL

Elrond este o nouă arhitectură blockchain, concepută de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1000 de ori a vitezei de transfer și de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!