Duşul Vichy, o experienţă unică numai la Sanconfind

Publicat pe 2 Decembrie 2020
Una din procedurile de recuperare medicală foarte eficiente cu care se pot trata pacienţii la Centrul Medical Sanconfind este duşul Vichy. Denumirea de Vichy îşi ia titulatura după staţiunea franceză, cu tradiţie în reabilitare şi relaxare a organismului prin metode naturale, cu ajutorul hidroterapiei şi aparaturii speciale.

Apa este componenta principală a experienţei balneare iar hidroterapia e folosită în medicina tradiţională de sute de ani, preluată chiar de la vechii greci şi romani. Denumirea “Vichy” este dată de la oraşul cu acelaşi nume din Franţa unde există 5 izvoare termale ce au inspirat design-ul şi funcţionalitatea acestui duş.

Beneficiile duşului Vichy la Centrul Medical Sanconfind

Duşul Vichy a devenit la Sanconfind o procedură medicală pentru destinderea şi relaxarea musculaturii. Se poate efectua cu ajutorul unui un tip special de masaj pe baza de apă, o formă de hidroterapie cu rol neaşteptat de bun în relaxarea imediată, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi limfatice. Există şi varianta duşului Vichy simplu, fără masaj, unde efectul apei în cădere are rol relaxant şi detoxifiant. La Sanconfind, în timpul celor 20 minute de procedură, apa caldă cade pe spatele pacientului de-a lungul coloanei vertebrale, până la nivelul membrelor inferioare. Beneficiile acestui duş le regăseşti în aceste minute de delectare totală, ajutat de terapeut şi de indicaţiile medicului de recuperare medicală, dacă ai beneficiat şi de un consult de specialitate:

    • îmbunătăţirea circulaţiei sanguine

    • îmbunătăţirea circulaţiei limfatice

    • exfolierea celulelor moarte

    • hidratarea pielii

    • prevenirea şi îndepărtarea celulitei

    • scăderea durerilor musculare

Ce este Duşul Vichy? Un răsfăţ al simţurilor

La Centrul Medical Sanconfind duşul Vichy este o adevărată experienţă, mai mult decât un duş, o procedură medicală benefică pentru fizic şi psihic. Este o sursă de tinereţe şi vindecare, care îmbină tehnologia modernă a unui pat reinterpretat, ce stă sub apă.

Dusul Vichy din baza de recuperare medicală şi tratament de la Sanconfind Poiana Câmpina este format dintr-un set de 7 capete de duş, mai mici decât cele obişnuite, dispuse longitudinal deasupra unei mese de tratament astfel încât se obţine “o cascadă de apă caldă” în timp ce tu te delectezi culcat cu un masaj, practic…sub jetul de apă. Terapeutul acoperă zonele intime sau pacientul stă în decubit ventral cu faţa protejată. Capetele duşului sunt dispuse pe un braţ orizontal care poate baleia, de la stânga la dreapta, în funcţie de necesitatea procedurii şi pentru un efect diferit.

Apa curge la o presiune şi o temperatură stabilite în prealabil de către terapeut. Duşul Vichy la Sanconfind se poate face cu sau fără recomandare medicală. Pentru creşterea eficienţei se poate combina cu masajul de relaxare executat în timp ce curge apa şi la care se adaugă uleiuri esenţiale sau scrub.

De ce să faci duş Vichy la Sanconfind Poiana Câmpina

Viaţa sedentară şi statul în faţa calculatorului ore în şir, atât la birou, cât şi acasă, pot genera dureri musculare, cervicale sau accentua celulita.

Centrul Medical Sanconfind îţi oferă o locaţie deosebită la mai puţin de două ore de Bucureşti sau Braşov, când cauţi momente rapide de revenire fizică şi emoţională.

Duşul Vichy cu sau fără masaj este una dintre cele mai deosebite şi mai căutate metode de relaxare rapidă. Poate fi recomandat ca simplă formă de hidroterapie sau ca parte integrantă din tratamentele de recuperare medicală, tratamente corporale după exfoliere, masaj cu nămol, diferite tipuri de împachetări (cu nămol, geluri anticelulitice, geluri hidratante).

Pentru îmbunătăţirea stării generale este bine să se facă regulat cel puţin un duş Vichy la două săptămâni. Acesta se poate combina cu alte câteva proceduri căutate de destindere şi detoxifiere: sauna umedă sau uscată, baia sărată cu apa puternic concetrată în clorură de sodium, de la izvorul local, alături de care Sanconfind funcţionează sau gimnastică medicală (kinetoterapie), pentru un tratament complet. 

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!