DyFashion - o afacere online de succes

Publicat pe 22 Martie 2019
Odata cu diversificarea magazinelor online, cumparaturile au devenit mult mai usor de realizat. Prin cateva click-uri oricine poate ajunge in posesia produselor dorite, beneficiind de livrare la domiciliu. Mai ales sectorul ce vizeaza articolele de vestimentatie dedicate publicului feminin este unul ce a cunoscut o expansiune rapida.

Oricine prefera sa se delecteze in confortul propriei locuinte cu noile colectii lansate de magazinele preferate, iar DyFashion.ro este neindoielnic reperul reprezentantelor feminine. Revolutionate de aparitiile de actualitate ale acestuia, femeile din intreaga tara parcurg cu entuziasm stocurile vizand optiuni in tendinte.

Acest e-shop s-a facut remarcat pe piata de profil prin interesul neobosit indreptat catre orice ar putea surprinde reprezentantele feminine mereu interesate de imaginea pe care o afiseaza in societate. Iata cum a reusit acesta sa castige atentia si totodata simpatia pasionatelor de moda - prin solutii adaptate fiecarui sezon, potrivite pentru orice stil si silueta. Practic este sursa la care acestea stiu ca pot apela cu incredere atunci cand doresc sa isi defineasca stilul de viata.

DyFashion - un brand de succes pe nisa fashion

Atunci cand preferintele sunt pentru frumos, acest brand este reperul femeilor de pretutindeni. Plusul de incredere oferit de DyFashion clientelor sale este reprezentat de livrarea gratuita a comenzilor, indiferent de valoarea acestora. Atunci cand articolul ales nu se potriveste stilului sau preferintelor, returul se realizeaza de asemenea in mod gratuit.

Bazele acestui magazin online popular au fost puse in 2012 si a reusit sa se mentina si sa evolueze pe piata de profil datorita pasiunii cu care s-au implicat co-fondatorii acestuia, Dragos si Irina Aipu. Doar prin urmarirea constanta a obiectivelor business-ul a crescut si a devenit astazi un reper de proportii pentru sectorul de utilizatori online in cautare de articole si accesorii vestimentare.

In medie de peste 90%, marfa ce alcatuieste catalogul de produse ale magazinului este reprezentata de productie romaneasca. Vizeaza calitatea si durabilitatea si tine cont de nevoile de actualitate ale publicului feminin.

„Este usor de comandat si convenabil totodata” spun majoritatea clientelor DyFashion. Procesarea comenzilor este prompta, iar livrarea asemenea. Sistemul online este de interes pentru oricine, iar acest magazin a profitat de posibilitatea de a fi la dispozitia tuturor, oricand.

Succesul afacerii este sustinut si de frecventa actualizarii stocurilor de produse. Nu exista posibilitatea ca o femeie sa nu gaseasca solutii pentru orice stil vestimentar. Un magazin care nu plictiseste niciodata, acesta intampina orice femeie moderna cu optiuni moderne, vizand trendurile curente, la preturi accesibile.

Atentia la termenii de colaborare, alaturi de flexibilitatea totala si-au adus de asemenea contributia in ceea ce priveste intarirea brandului. Cu posibilitatea de a comanda atat intern - in tara, cat si extern - in afara, magazinul nu face decat dovada faptului ca pentru el conteaza ca fiecare utilizatoare sa paraseasca multumita site-ul, dupa ce a finalizat comanda cu produsele dorite.

Cand interesul este de a descoperi ce este nou in lumea modei, pentru definirea stilului de viata personal, raspunsul il reprezinta de fiecare data magazinul online DyFashion.

Domenii: Lifestyle

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →