E-Camere.ro – Asigura-ti locuinta cu ajutorul unei camere de supraveghere cu card

Publicat pe 19 Iulie 2017
Noile echipamente de supraveghere video folosesc tehnologii avansate care le permit sa surprinda imagini clare de la distante mari. Pe piata exista astazi camere care pot stoca inregistrarile in Cloud, pe o unitate NVR sau intr-un card de memorie.

In randurile de mai jos veti regasi toate informatiile necesare despre stocarea imaginilor inregistrate de camere de supraveghere cu card de memorie.

Productia de sisteme de protectia video tine pasul cu tehnologia. Vechile sisteme de supraveghere video au fost inlocuite cu unele noi care au un numar mare de functii, reusind sa sporeasca gradul de siguranta al imobilelor sau spatiilor unde sunt amplasate.

Astfel, pe piata au aparut camere de supraveghere cu card, care inregistreaza imaginile pe un card electronic, fara a mai fi nevoie de un echipament de stocare a imaginilor asa cum se intampla in cazul camerelor analogice.

Mai mult decat atat, imaginile pot fi vizualizate din toate zonele unde se afla utilizatorul. Toate acestea pentru ca noile camere vin la pachet cu o serie de aplicatii pentru telefoane mobile inteligente, laptopuri sau tablete electronice.

La fel de importante sunt si functiile pe care le ofera noile echipamente video deoarece afiseaza o calitate imbunatatita a imaginilor pe care le surprind, datorita unor senzori speciali cu ajutorul carora pot capta imagini indiferent daca afara este zi sau noapte sau daca o incapere este intens sau slab luminata. Acesta este cunoscut sub numele de sistem infrarosu.

Multe dintre modelele de camere de supraveghere cu card au integrate si microfoane, astfel incat sa poata oferi si sunet, nu doar imagini. Mai mult, dimensiunea acestor echipamente a fost redusa in scopul de a descuraja patrunderea prin efractie a persoanelor cu rele intentii.

Un alt avantaj consta in faptul ca aceste camere sunt realizate din aliaje rezistente la socuri sau intemperii, in cazul in care sunt montate in exteriorul cladirilor.

E-Camere.ro – Consultati intreaga gama de camere de supraveghere cu card la preturi variate

Magazinul virtual E-Camere.ro este locul unde puteti gasi cele mai noi si performante sisteme video de protectie. Sisteme de supraveghere profesionala precum Guard View cu rezolutie maxima de 720 pixeli, tehnologie HDTVI si senzor infrarosu care surprinde imagini IR pana la o distanta de pana la 20 de metri sunt disponbile in oferta E-Camere.ro.

La fel de eficienta este si camera video Alhua, care utilizeaza tehnologii HDCVI si HDTVI, modelul fiind echipat cu filtru IR care surprinde imagini infrarosu de pana la 30 de metri.

Detalii suplimentare despre modalitatea de achizitionare a produselor si cea de plata gasiti pe website-ul www.e-camere.ro

Cei interesati trebuie sa stie faptul ca magazinul ofera asistenta tehnica pentru montaj, prin telefon. O echipa de specialisti ofera consultanta in tot ceea ce implica montajul echipamentelor de protectie video tuturor clientilor care achizitioneaza astfel de sisteme prin intermediul E-Camere.ro.

Persoanele care doresc sa plaseze comenzi o pot face la numarul de telefon 0767 390 475 sau prin intermediul adresei de e-mail vanzari@e-camere.ro.

Orice comanda care depaseste valoarea de 499 de lei beneficiaza de gratuitate in privinta transportului. Clientii care sunt nemultumiti de produsele pe care le-au comandat au posibilitatea de a le returna intr-o perioada de timp care sa nu depaseasca 14 zile.

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!