E-Camere.ro - Camere supraveghere ascunse – Eficienta maxima 24 de ore din 24

Publicat pe 7 Iunie 2017
Deoarece nu putem avea o evidenta a tot ceea ce se intampla acasa sau la locul de munca, instalarea unui sistem de supraveghere reprezinta cea mai simpla si accesibila solutie.

E-Camere.ro ne ofera posibilitatea instalarii acestor camere supraveghere ascunse de doua ori mai eficiente deoarece acestea sunt ferite de privirea trecatorilor sau a celor care au intentii periculoase.

Altfel spus, cei supravegheati nu stiu ca sunt filmati si beneficiarul poate analiza astfel comportamentul si actiunile lor.

Unde pot fi cel mai bine asunse camerele de supraveghere?

O astfel de camera se dovedeste foarte utila atat in spatiile private, cat si in zonele cu trafic pietonal si rutier, perimetre securizate si alte zone ce necesita un nivel de protetie ridicat.

Camerele au aceleasi caracterisitici ca si modelele obisnuite, ce pot fi observate de catre cei supravegheati, insa design-ul le permite sa fie instalate in zone greu de detectat. Mai exact, acestea pot fi mascate de plante, oglinzi, pereti de rigips, carti, prize de curent etc. Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de modele si sunt foarte usor de instalat.

Cand sunt utile acest tip de camere ?

De obicei, sistemele de supraveghere sunt intalnite in magazine, birouri, scoli, spitale, ateliere si alte spatii de interes comun pentru cetateni. Insa, camerele de supraveghere ascunse sunt ideale si pentru supravegherea locuintei personale in multe situatii.

]De exemplu, daca ati angajat o bona si sunteti plecati mult timp de acasa, insa doriti sa vedeti ce face copilul dumneavoastra, instalarea unei camere ascunse reprezinta o solutie inteligenta. Indiferent de varsta copiilor sau de increderea acordata bonei, camerele vapot furniza imagini live care sa va scape de griji.

Aceste camere reprezinta o alternativa la fel de eficienta si pentru monitorizarea persoanelor bolnave sau a batranilor. In cazul in care aveti grija de parinti sau bunici, dar nu reusiti sa ii urmariti mereu, camerele le pot asigura pe de-o parte securitatea si va pot furniza toate imaginile de care aveti nevoie atunci cand doriti sa verificati daca au mancat, si-au luat pastila sau au parasit locuinta.

In plus, persoanele in varsta sunt cel mai expuse riscului de intrare prin efractie, motiv pentru care locuintele lor necesita o masura de protectie suplimentara.

In functie de preferinte si buget, puteti opta chiar si pentru camere supraveghere ascunse ce pot fi urmarite de la distanta si care va permit sa si auziti ceea ce se intampla, acestea fiind dotate cu microfoane performante.

Nu trebuie decat sa intrebati specialistii E-camere.ro si acestia va pot oferi informatii pretioase si utile pentru siguranta dumneavoastra.

Alege cele mai moderne camere supraveghere ascunse

Magazinul online E-Camere.ro va asteapta cu o gama completa de dispozitive si echipamente de supraveghere , fabricate de catre marci renumite din domeniul sistemelor video de securitate.

Acestea sunt compacte, rezistente si pot fi instalate aproape oriunde cu scopul de a monitoriza in mod ascuns un anumit spatiu interior sau exterior.

Mai multe detalii despre produsele disponibile in cadrul magazinului puteti gasi pe www.e-camere.ro

Contact

Telefon: 0767 - 390 - 475

E-mail: vanzari@e-camere.ro

Telefon: 0765 487 387

E-mail: suport@e-camere.ro

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →