E-Camere.ro – Camere supraveghere exterior si noua interfata pentru telefonul mobil sau tableta

Publicat pe 12 Aprilie 2017
Website-ul dedicat comercializarii de sisteme video de supraveghere, E-Camere.ro este in permanenta in contact cu tehnologia.

Astfel, administratorii acestui website au creat o interfata speciala, dedicata utilizatorilor de telefoane mobile si tablete, de unde isi pot achizitiona camere supraveghere exterior performante si incredibil de inteligente. De acum este mai simplu sa stii cum sa iti protejezi caminul in fiecare moment al zilei.

Informatiile cu privire la sistemele de supraveghere pe care E-Camere.ro le comercializeaza pot fi accesate mult mai simplu si mai rapid. Totul cu ajutorul unei interfete adaptata special pentru utilizatorii de telefoane mobile inteligente sau tablete. Interfata adaptata pentru acest tip de gageturi prezinta toate detaliile despre cele mai noi si eficiente camere supraveghere exterior.

O multitudine de beneficii

Cel mai mare avantaj pe care telefoanele mobile inteligente si tabletele il au este cel legat de rapiditatea cu care se pot accesa informatiile prin intermediul lor. Administratorii website-ului Ecamere.ro si-au adaptat interfata dedicata acestor gadgeturi sa raspunda in primul rand principiului fiabilitatii.

De acum este mult mai comod sa comanzi camere supraveghere exterior, doar apasand cu degetul pe ecranul tactil al acestor device-uri. De asemenea, interfata pentru telefoane mobile si tableta a fost adaptata pentru a oferi clientilor cele mai relevante informatii cu privire la sistemele de supraveghere comercializate de E-Camere.ro

Mai mult, prin comparatie cu website-ul companiei, aceasta interfata se incarca mult mai repede. Singurul lucru de care au nevoie utilizatorii inainte de a tasta intr-un motor de cautare instalat pe telefon E-Camere.ro este o conexiune foarte buna la internet.

De asemenea, interfata adaptata pentru acest tip de device-uri este prevazuta cu un buton pentru cautare avansata. Cei care au creat-o s-au gandit sa scurteze timpul pe care utilizatorii il petrec in fata computerelor de acasa sau de la birou atunci cand doresc sa achizitioneze un sistem video de supraveghere performant.

Noua interfata pe care specialistii E-Camere.ro au adaptat-o pentru tablete si telefoane mobile inteligente vine la pachet si cu un design sugestiv, menit sa incante privirile celor care o acceseaza. Toate modelele de camere video de supraveghere sunt prezentate in culori puternice, pentru a fi cat mai usor de recunoscut.

3 ani de garantie

Beneficiile clientilor care comanda produsele comercializate de Ecamere.ro prin intermediul interfetei adaptata pentru tablete sau telefoane inteligente sunt similare cu cele ale produselor prezentate prin intermediul website-ului companiei.

E-Camere.ro ofera 3 ani de garantie pentru produsele pe care le vinde, indiferent daca acestea sunt prezentate pe pagina de internet sau prin intermediul noii interfete.

De asemenea, clientii beneficiaza si de suport tehnic gratuit. Printre produsele din portofoliul companiei se numara sistemele video de supraveghere IP, AHD, HD-TVI si HD-CVI. La toate acestea se adauga si o serie de accesorii extrem de utile precum hard disck-uri, iluminatoare IR, acumulatori sau microfoane.

La primirea comenzii, clientii au posibilitatea de a verifica starea fizica a produselor, inainte de instalare. Orice nefunctionalitate a sistemelor video de supraveghere poate fi sesizata in 7 zile de la primirea comenzii. In cazul in care echipamentele intampina probleme, acestea fie sunt inlocuite, fie comerciantul returneaza contravaloarea produselor clientului care le-a achizitionat.

Website: www.e-camere.ro

Telefon: 0767 390 475 / 0765 487 387

Domenii: Telecom

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →