Echipa de litigii a DUNCEA, ŞTEFĂNESCU & Asociaţii se fortifică

Publicat pe 18 Martie 2021
Societatea de avocatură Duncea, Ștefănescu & Asociații anunță promovarea lui Radu NICOLESCU (40), avocat cu vechime și experiență vastă în cadrul DSA și membru important al echipei de litigii și al practicii de dreptul muncii. Radu urcă încă o treaptă ierarhică în cadrul DSA, devenind Counsel.

Promovările concretizate la început de an reflectă cu certitudine meritele individuale și dedicarea necondiționată a fiecărui membru în proiectele DSA, reprezentând încă o etapă în dezvoltarea organică a societății de avocatură.

"Traiectoria profesională a lui Radu, care însumează peste 10 ani, a însemnat o perfecționare constantă, o acumulare continuă de experiență în materia dreptului privat, în special în materia litigiilor civile, precum și în sfera dreptului muncii. Experiența vastă astfel dobandită, precum și rigurozitatea sa, l-au recomandat în mod firesc pe Radu pentru o nouă poziție în cadrul societății noastre, poziție a cărei asumare presupune noi responsabilități profesionale.”, precizează Adriana Duncea – Senior Partner.

Radu NICOLESCU (40) – Counsel

Radu deține o experiență consolidată de peste 13 ani în avocatura de consultanță, fiind implicat în numeroase proiecte de consultanță juridică de afaceri și reprezentare a clienților, cu precădere în litigii civile între profesioniști, dar și în litigii de muncă. De asemenea, el asistă clienți în probleme specifice dreptului muncii, fiind implicat în proiecte ample și sensibile din aceasta zonă a dreptului privat.

Pe parcursul carierei sale, Radu a avut ocazia să dobândească cunoștințe teoretico-practice variate, solide, fiind implicat în proiecte dificile din sfera litigiilor civile între profesioniști, dar și litigii de muncă, proiecte complexe în sfera restructurării societăților comerciale, concedierilor colective, fuziunilor, divizărilor, achizițiilor, analizelor due diligence (inclusiv în vederea achizițiilor imobiliare), negocierii sau redactării contractelor și în materia procedurii de insolvență.

„Îl felicităm pe Radu pentru realizările și implicarea lui constantă. Îi dorim mult succes în noua poziție și în provocările aferente noilor responsabilități la care, nu ne îndoim, va răspunde cu siguranță cu profesionalismul și constanța care îl caracterizează atât de bine.”, afirmă avocații fondatori, Adriana Duncea și Cosmin Ștefănescu.

* * *

Despre Duncea, Ştefănescu & Asociaţii:

Activitatea Duncea, Ştefănescu & Asociaţii se axează în special pe consultanţă de afaceri, acoperind o paletă largă de servicii de asistenţă juridică și fiscală, reprezentare în cadrul procedurilor litigioase (inclusiv litigii fiscale), restructurări, fuziuni și achiziții etc. Portofoliul de clienţi include societăţi naţionale şi multinaționale, activând în cele mai diverse domenii precum servicii financiar - bancare, leasing, auto, retail, farmaceutic, IT, energie, imobiliar, agricol.

Printre serviciile personalizate oferite clienţilor din cele mai variate industrii se numără: drept societar, fuziuni & achiziţii (incl. Due Diligence), insolvenţă & restructurări, drept bancar & financiar, dreptul muncii, litigii şi arbitraj / litigii fiscale, imobiliare & construcţii, asigurări & brokeraj, dreptul concurenţei, proprietate intelectuală și tehnologia informației, dreptul mediului.

Partenerii Adriana Duncea (49) şi Cosmin Ştefănescu (46) deţin o experienţă vastă în domeniu, acumulată în 26, respectiv 23 ani. Conduc o echipă stabilă, multidisciplinară, de 14 avocaţi, specializaţi în diverse arii ale dreptului privat.

Scurtă istorie

  • 1999 – Cabinetul Individual de Avocatură „Adriana Duncea” devine firma de avocatură afiliată societăţii germane de audit şi consultanţă Haarmann Hemmelrath, odată cu sosirea acesteia în România.
  • 2008 – Un nou partener din cadrul echipei este cooptat; partenerii fondează SCA Duncea, Ştefănescu & Associates, firma de avocatură afiliată Mazars (care fuzionase la nivel internaţional cu Haarmann Hemmelrath în 2007).
  • 2014 – Firma de avocatură devine independentă din punct de vedere organizațional, prin desprinderea de Mazars.
  • 2015 – Partenerii fondatori ai practicii juridice decid înființarea Diviziei de Consultanță Fiscală. DS Tax Advisory Services, condusă de Răzvan ENACHE, acoperă o gamă largă de servicii și consultanță fiscală: http://duncea-stefanescu.ro/tax-advisory/.


Duncea, Stefanescu & Asociatii

Consultanță juridică și fiscală: drept societar, fuziuni & achiziţii (incl. Due Diligence), insolvenţă & restructurări, drept bancar & financiar, dreptul muncii, litigii şi arbitraj /...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!