Editia aniversara cu numarul 10 a Webit.Festival Europe incepe in mai putin de o luna!

Publicat pe 7 Iunie 2018
Futurist si de impact - asa se poate descrie Webit - Forumul influent pentru inovatie, politica, investitii, economie digitala si spirit antreprenorial in Europa pentru anul 2018!

In acest an festivalul si-a dublat dimensiunea si se muta intr-un nou loc - Arena Armeec!

Un nou salon special a fost anuntat - Webit Fountain Networking Lounge!

Noul Fountain Lounge se adauga la numarul de alte saloane speciale la care oamenii se pot alatura si care au intalniri de afaceri 1: 1 sau de grup in timp ce se afla la Webit.

Fantana Dancing Webit si oglinda de apa in jurul careia oamenii pot fi conectati vor fi construite doar pentru participantii la Webit si vor dura doar 3 zile in cadrul festivalului!

Rezervati biletul acum

Pe masura ce creste, Webit preia noi initiative pentru a-si continua misiunea - creand o densitate de oportunitati pentru un viitor mai bun.

Puterea fetelor!

Webit ofera de asemenea 1000 de bilete gratuite * pentru femei in politica, tehnologie si mediul academic.

* Taxa de manipulare si de tranzactionare de 10 EUR se aplica pe bilet

Cu ocazia acestei initiative, comisarul european si presedintele sesiunii plenare a lui Webit, misiunea doamnei Maria Gabriel de a imputernici femeile in afaceri si politica.

"La nivel personal, ca investitor - caut sa sprijin din ce in ce mai multi fondatori si sa-i ajut sa bemonstreze faptul ca succesul nu este o chestiune de gen, ci egalitate de sanse, educatie si munca grea", spune Plamen Russev, Webit.Foundation

APLICATI SAU NOMINALIZATI O PRIETENA PENTRU A PRIMI UN BILET GRATUIT!

Noaptea Summit-ul Urban

Summitul Urban al Noptii este modul nostru de a deschide Webit.Festival Europa pentru locuitorii si vizitatorii orasului Sofia si pentru a ne extinde comunitatea globala. Ei pot deveni o gazda sau pot participa la mai mult de 50 de intalniri in serile zilelor de 25-27 iunie!

Nu ratati ocazia de a gazdui sau de a participa la unul dintre cele peste 50 de intalniri ale Summit-ului de noapte urban al Webit.Festival Europe 2018!

Webit.Meetups sunt o modalitate excelenta de a gazdui, de a invita sau de a va alatura persoanelor pe care doriti sa le cunoasteti la Webit din peste 7000 de participanti. De asemenea, puteti atrage participantii la fel de interesati si oaspetii orasului cu interes comun si puteti extinde reteaua.

Participati / gazduiti o intalnire

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →