Editura Act și Politon participă la Agenda Bio

Publicat pe 9 Septembrie 2016
Act și Politon va participa la cea de-a doua ediție Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos atât pentru trup, cât și pentru minte și suflet.

Editura își va întâmpina cititorii la standul dedicat cu o colecție de cărți în format tipărit și audio, cu teme pornind de la spiritualitate, diete, meditație și dezvoltare personală. Aceasta propune o întâlnire cu o serie de bestseller-uri internaționale, precum Principiile succesului (Jack Canfield), Go-Giver (Bob Burg și John David Mann), Tu ești placebo (Joe Dispenza), Meditații pentru pierderea în greutate (Marianne Williamson), Meditație profundă pentru vindecare (Anita Moorjani), cărți ce influențează pozitiv perspectiva cititorului asupra vieții sale, disponibile și pe www.actsipoliton.ro.

În cadrul târgului vor avea loc o serie de seminarii și cursuri de scurtă durată, pe diferite teme de mare importanță pentru integrarea unor obiceiuri sănătoase ȋn viața de zi cu zi. Vor fi demonstrații pe subiecte precum gătit vegan sau raw-vegan, alimentație potrivită pentru întreaga familie, cursuri pentru părinți, tehnici de relaxare prin meditație, desen sau dans, practicare de yoga şi pilates.

De asemenea, evenimentul va cuprinde și o zonă de food court cu mȃncăruri, deserturi şi băuturi doar din ingrediente naturale, in stil vegan și vegetarian.

Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro şi ȋn event-ul de pe Facebook.

Editura Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global.

Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.

Domenii: Media, Lifestyle, Educatie

ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →