eGospodarul.ro, magazin online pentru gospodarii din Romania

Publicat pe 18 Septembrie 2017
Comertul online cu piese, unelte si utilaje este in continua crestere atat in mediul urban cat si in mediul rural, dovada fiind cresterea numarului comenzilor din cadrul magazinului online www.egospodarul.ro, o platforma dedicata gospodarilor de top si nu numai.

Cine este egospodarul.ro?

Doi tineri din Bucuresti cu o vasta experienta in comertul online pe sectorul de piese, unelte si utilaje destinate  fermelor din Romania dar si gospodarilor au simtit ca este nevoie de un magazin online dedicat mediului rural. Astfel a luat fiinta drujbarul.ro. Nefiind indeajuns pentru numarul mare al cererilor, la scurt timp, a fost lansat si egospodarul.ro, un magazin ce se bucura de o apreciere imensa in randul oamenilor.

Prin ce se remarca magazinul online eGospodarul?

Pe langa miile de produse(unelte, piese, utilaje, echipamente etc.) unul dintre serviciile cheie este reprezentat de consultanta gratuita oferita celor ce doresc sa isi extinda magazia cu piese si unelte sau celor care doresc sa creasca productia in ferma printr-un unpgrade al echipamentelor folosite. La eGospodarul fiecare persoana poate cere sfaturi pentru a alege cea mai buna solutie pentru ferma sau gopodaria sa.

De ce?

Timpul este punctul ce delimiteaza calitatea de cantitate. Incercam si reusim sa oferim gospodarilor mai mult timp pentru sarcinile destinate cresterii productiei ajutandu-i sa evite drumurile la magazinele cu piese si unelte ce de multe ori sunt la mari dinstante. Produsele egospodarul.ro sunt livrate direct in gospodaria clientului prin serviciul de curierat rapid. Ofertele sunt afisate distinctiv astfel incat fiecare persoana poate alege cel mai bun pret.

Magazinul online a fost creat din punct de vedere al design-ului pentru a putea fi folosit in cel mai rapid mod posibil atat de pe desktop cat si de pe mobil. Este in acest moment singurul magazine online destinat mediului rural cu interfata separata pentru dispozitivele mobile.

Incercam sa oferim intreaga atentie oamenilor ce au ramas la radacinile acestei tari.

Planuri de viitor la eGospodarul, magazin cu piese si unelte

Suntem in continua cautare de producatori incercand sa oferim clientilor nostri doar cele mai bune piese si unelte insa suntem limitati de dimensiunea mica a ofertei. In acest moment ne aflam in negocieri pentru  a incepe productia sub brand propriu a produselor cautate de majoritatea gospodarilor, produse ce consideram ca in acest moment au nevoie de mai multa atentie la micile detalii cat si la calitatea configuratiei.

Compania ce detine atat drujbarul.ro cat si egospodarul.ro, doua magazine online pentru mediul rural si nu numai, este Global Apps.


Sc Global Apps SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!