eJobs sprijina educatia copiilor cu performante exceptionale

Publicat pe 7 Decembrie 2017
eJobs, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania, continua campania „Povestea unui CV magic”

eJobs, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania, continua campania „Povestea unui CV magic” in parteneriat cu Fundatia Ringier, prin care isi propune sa sprijine, alaturi de cei peste 3,3 milioane de profesionisti conectati la piata muncii prin intermediul platformei, tineri talentati din familii defavorizate.

Astfel, pentru fiecare CV pe care utilizatorii il actualizeaza si completeaza in proportie de 90% in perioada 7 decembrie 2017 - 5 ianuarie 2018, eJobs doneaza 3 euro*. Banii vor merge catre un grup de tineri cu performante exceptionale, dar fara posibilitati materiale sa-si dezvolte mai departe talentul si sa-si urmeze pasiunile. 

Toti copiii merita sarbatori de vis

„Magia sarbatorilor sta in lucruri simple, dar care pot face o diferenta reala pentru cei care au cu adevarat nevoie. Un simplu CV poate deveni, astfel, un CV magic, avand potentialul sa sprijine tineri extraordinari sa studieze, sa faca performanta si sa-si continue drumul spre o cariera de succes”, spune Laura Chiculita, Chief Marketing Officer eJobs.  

in acest an, banii donati de eJobs vor merge catre un grup de copii talentati, dar fara posibilitati materiale. Norbert, un tanar de 20 ani, olimpic la chimie si biologie, si-a propus sa descopere leacul pentru cancer dupa ce bunica lui a murit de aceasta boala. Daniel, 17 ani, a obtinut rezultate incredibile in tenis antrenandu-se singur cu echipament improvizat. Raul, 14 ani, parcurge zeci de kilometri in fiecare zi ca sa practice sportul de care s-a indragostit, luptele libere. Gabriel, de aceeasi varsta, viseaza ca va ridica steagul romanesc pe cea mai inalta treapta a podiumului in atletism. Valentin, 18 ani, lucreaza zi si noapte sa faca site-uri de care ar fi mandru orice web developer. 

Iarna aceasta ai ocazia sa ajuti acesti cinci tineri, dar si Asociatia Mia’s Children, locul unde peste 100 de copii au descoperit ce inseamna sa ai o familie, sa se bucure de sarbatori de vis.   

eJobs presara magie

in 2017, peste 35.000 de romani si-au completat CV-ul ca parte a campaniei „Povestea unui CV magic”, venind astfel in sprijinul copiilor exceptionali din familii defavorizate. Anul acesta si tu poti contribui la viitorul unor tineri sclipitori, actualizandu-ti CV-ul pana la 90% pe www.ejobs.ro 

Descopera povestile copiilor pe care ii poti ajuta sezonul acesta si toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi ca sa contribui la viitorul lor pe ejobs.ro/doneaza.

--

*in limita a 40.000 de euro (respectiv echivalentul in lei la momentul efectuarii sponsorizarii)

Domenii: Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →