Electro-calin: Servicii de calitate pentru instalatiile electrice rezidentiale si industriale

Publicat pe 7 Martie 2022
Electro Calin este o societate prezenta pe piata instalatiilor electrice inca din anul 1997. Vechimea, experienta si profesionalismul cu care se implica in proiectele desfasurate reprezinta trasaturile definitorii ale companiei.

Electro Calin este o societate prezenta pe piata instalatiilor electrice inca din anul 1997. Vechimea, experienta si profesionalismul cu care se implica in proiectele desfasurate reprezinta trasaturile definitorii ale companiei.

Printre serviciile pe care le oferim se numara urmatoarele: intocmirea dosarului si obtinerea avizelor necesare pentru racordarea la reteaua electrica, executia instalatiilor de racordare la reteaua electrica, montaj paratrasnete, realizarea de posturi de transformare electrica, inlocuirea instalatiilor electrice vechi, executia instalatiilor electrice pentru curti si gradini, montaj interfoane executia de instalatii electrice complete, prize de pamant, buletine PRAM, iluminat public stradal, executia de retele electrice si extinderi de retea, inchirieri de utilaje (miniexcavator, nacela) s.a. Cu alte cuvinte, in portofoliul nostru se regasesc atat proiecte complexe, de anvergura, cat si lucrari mici, prin care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

O echipa de profesionisti in instalatii electrice

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, compania noastra colaboreaza doar cu experti in materie de instalatii electrice, astfel incat sa le putem oferi clientilor calitate la cele mai inalte standarde. Fiecare lucrare contractata cu societatea Electro Calin este rezultatul muncii asidue executata cu profesionalism de catre echipa noastra, permanent pregatita pentru cele mai delicate situatii ce se pot ivi in cadrul executiei unei lucrari in acest domeniu.

Renumele Electro Calin pe piata instalatiilor electrice

Principalele aspecte care au contribuit semnificativ la construirea unui renume in domeniul instalatiilor electrice sunt seriozitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor prestate, insotite de garantia executiei.

In egala masura, Atestatul ANRE pe care il detinem este indicele cel mai relevant in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul cu care venim in intampinarea clientilor nostri, cu scopul de a dobandi increderea acestora si de a transforma orice colaborare intr-un real succes.

Ce materiale folosim in proiectele de instalatii electrice?

Atunci cand ne implicam intr-un proiect, punem la dispozitia clientilor nostri utilaje, aparatura si materiale de cea mai buna calitate, fiind intotdeauna in pas cu noile tehnologii. Diferenta dintre o lucrare executata cu materiale calitative si una executata cu materiale de calitate indoielnica se va constata atat prin rezultatul final, cat si prin durabilitatea in timp.

Adesea oamenii se confrunta cu probleme ale instalatiei electrice survenite in urma lucrarilor efectuate in conditii precare, cu materiale de proasta calitate, insa din momentul in care devin clientii nostri venim cu solutii eficiente pentru a uita de acest tip de probleme.

Servicii de consultanta in domeniul instalatiilor electrice

In cazul in care nu stiti care sunt nevoile dumneavoastra in materie de instalatii electrice, ori aveti o problema si nu cunoasteti modul de solutionare a acesteia, vom oferi o sedinta preliminara de consultanta prin care un specialist din cadrul echipei noastre va evalua situatia si vă va informa cu privire la optiunile dumneavoastra. In urma evaluarii se va intocmi o oferta, urmand sa stabilim conditiile colaborarii ulterior acceptarii acesteia.

In cazul in care nevoile dumneavoastra corespund cu cele mentionate mai sus, contactati-ne prin e-mail office@electro-calin.ro sau la numarul de telefon 0724.283.475 si un consultant Electro Calin vă va veni in ajutor !


MARCU BUSINESS SOLUTIONS SRL

Plum Media ✅este o agentie de web design, marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) care ofera solutii personalizate pentru IMM-uri si nu numai. Cu peste 10 ani experienta...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!