Electronic Stem Generator

Publicat pe 6 Iulie 2016
De curand a avut loc lansarea în România a tehnologiei “Electronic Stem Generator”, soluţia “viitorului” în tratamentele de regenerare celulară şi de reîntinerire a pielii.

Rezultatul a mai bine de 10 ani de cercetare, Electronic Stem Generator are la bază o tehnică de stimulare și proliferare a celulelor progenitoare ale pielii, respectiv celulelor stem adulte, cu rezultate spectaculoase în domeniul cosmeticii şi esteticii faciale. Electronic Stem Generator a fost inventat de medicul român Bogdan Vlădilă, fiind recunoscută internaţional incă din 2014, când a obţinut medalia de aur în cadrul Concursului  Internaţional de la Bruxelles dedicat inventicii, Eureka, precum şi medalia de aur la secţiunea „Cosmetică”  în cadrul  Salonului de Invenţii de la Geneva.

„Pentru că stim cu toţii la ce eforturi se supun doamnele zilelor noastre pentru a îşi păstra frumuseţea şi tinereţea tenului, noi venim cu un altfel de soluţie pentru problemele de ten ale femeii de azi: o frecvenţă naturală, blandă, fără efecte adverse, uşor de accesat pe baza unei tehnologii care utilizează propria resursă, celula stem. În urma tratamentului, clienţii noştri arată mai tineri şi se simt mai fericiţi. Rezultatele vizibile după câteva luni de tratament sunt create în mod natural si sunt de lungă durată, mentinându-se 3-4 ani. Siguranţa în utilizare a dispozitivului permite repetarea tratamentului pentru  păstrarea îndelungată a rezultatelor obţinute. ” ne explică Dr. Bogdan Vlădilă, inventatorul acestei tehnici anti-aging.

Electronic Stem Generator oferă soluţii de tratament cu aplicaţii practice în urmatoarele direcţii:”

1.    Elasticitatea şi luminozitatea pielii. Creșterea elasticitãţii pielii produce şi garantează liftingul atraumatic al feţei.

2.    Reconfigurarea conturului facial. Dispare aspectul de piele cãzutã și  faţa recapatã  un contur facial ferm.

3.    Soluţii estetitce pentru zonele « problematice », respectiv tratamente pentru “gușã” inesteticã, “inelele lui Venus” (riduri la nivelul gâtului), mâini sau picioare cu semne de îmbătrânire.

Mecanismul de utilizare al Electronic Stem Generator este simplu, presupune expunere constanta câteva luni unui anumit tip de dispozitiv, care emite acea unică frecvenţă către celulele stem ale pielii. Expunerea se face stând comod pe un fotoliu şi expunând zona unei “cutii” care emite un câmp electromagnetic. Această expunere nu presupune durere, cicatrici sau alte efecte post-expunere. În plus, femeia modernă, îl poate accesa în acelaşi timp cu activităţile de birou, lucrând pe laptop, de pildă, sau cu alte activităţi recreative (citit, uitat la televizor, cafeaua de dimineaţă).

Această soluţie cosmetică a devenit accesibilă intr-o formulă nouă de anul acesta în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, fiind deocamdată disponibilă în cabinete medicale şi saloane de wellness. În cadrul Yucca Wellness Center, unde a avut loc lansarea oficială a tehnologiei, Electronic Stem Generator este disponibil pentru testare sub forma de abonamente lunare, integrate pachetelor de servicii de cosmetică “premium” oferite de centru.

“Primul gând care ne-a mobilizat când am pornit acest proiect, Yucca Wellness Center, a fost că un lucru de care suntem mândri ca naţie este frumuseţea naturală a româncelor. Cred că este important să spunem că aceste proiecte de antreprenoriat, atât centrul nostru, cât si tehnologia cosmetică “Electronic Stem Generator” sunt proiecte dezvoltate de români, pentru a conserva şi a potenţa frumuseţea nativă a româncelor. Electronic Stem Generator, de asemenea, este o inovaţie a unui român şi este ceva nou, revoluţionar, holistic, dincolo de toate clişèele de creme şi tratamente anti-aging.” ne explică Adina Radu Cosma, antreprenorul centrului Yucca Wellness.

“Am ales astăzi să integrăm această soluţie de tratament într-un centru holistic, dedicat femeii zilelor noastre, pentru că Electronic Stem Generator insuşi a pornit din aceeaşi perspectivă, a privi regenerarea ca venind din propria resursă, celula stem. Frumuseţea şi sănătatea vin din echilibrul trup, minte şi suflet, acesta fiind “secretul” pe care fiecare femeie trebuie să il descopere si să îl conştientizeze zi de zi. Practic, aceasta inseamnă să credem în noi şi în propria putere de regenerare şi însănătoşire”. conchide Dr. Bogdan Vlădilă.

Domenii: Lifestyle

Divers Raio SRL

PR & Personal Branding

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!