Eliminați efectele radiațiilor telefoanelelor mobile cu NESU SMART PHONE CARD

Publicat pe 5 Iulie 2016
NESU SMART PHONE CARD este un produs brevetat în Uniunea Europeană, fabricat în Croația si distribuit în România de compania Denken Consult SRL, care vă protejează de radiațiile electromagnetice provenite de la telefonul mobil. Cartela NESU nu influențează semnalul telefonului mobil și protejeză utilizatorii într-un mod eficient de radiațiile nocive generate de un dispozitiv mobil în timpul conversației și/sau transmisiei de date.

Compania Denken Consult cu sediul în București își diversifică obiectul de activitate începând cu anul 2016 și devine unic distribuitor NESU în România. Avocatul companiei, Mirela Ștefănescu, precizează că “s-a hotărât distribuirea acestui produs pe piața din România deoarece motto-ul Denken Consult este „Împreuna pentru un viitor sănătos!” , iar NESU are la bază o tehnologie unică la nivel mondial fiind fabricată din materii prime care nu au fost anterior tratate chimic (Seria A5: cupru, argint, aur, cuarț, nichel). Aceste elemente sunt non-toxice, au fost testate în tehnologia medicală de mulți ani și sunt bine tolerate de organismul uman. NESU are grijă de sănătatea ta și a familiei tale deoarece stabilizează câmpul energetic uman, reduce semnificativ încălzirea celulelor creierului, elimină și neutralizează efectele negative ale radiațiilor electromagnetice asupra corpului uman, provocate de utilizarea dispozitivelor mobile, elimină sarcinile generate de alte dispozitive, precum și orice sarcini care erau deja prezente în corp, ajută împotriva electrosmogului.” NESU este creată printr-un proces de vid și un program specific de energie sub o frecventă exactă. Este proiectată pentru a fi utilizată în orice dispozitiv mobil existent având dimensiuni de 25 mm x 10 mm și o grosime de 0,3 mm. Este poziționată pe partea din spate a oricărui telefon mobil în dreptul bateriei. Efectele pozitive ale NESU sunt atestate prin cercetarile si testarile efectuate de Institutul IBBU Austria, Uniunea Europeană, în cooperare cu Centrul Sisteme Medicale “IMEDIS”, Moscova, Rusia si BION (Bion, Institutul pentru Bioelectromagneti și Biologie Nouă Ltd.), Slovenia, Uniunea Europeană. De asemenea, NESU a câștigat numeroase premii la saloane de inventică din întreaga lume. Date de contact: Denken Consult SRL Al. Prevederii nr. 4, sector 3, Bucuresti Reg. Com.: J40/8944/22.05.2008 CUI: 23927686 office@denken-consult.ro www.denken-consult.ro Avocat Mirela Ștefănescu Telefon: 0723061774

Domenii: Telecom

Denken Consult SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!